Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Άρη Μαρτίνες και Σιώπης

Στον Άρη Μαρτίνες και Σιώπης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2018 19:02
Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον Άρη, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση των Νίκολας Μαρτίνες και Μανώλη Σιώπη.

Ο Άρης ενίσχυσε το ρόστερ του με δύο σημαντικές μεταγραφές ποδοσφαιριστών, που ανήκαν στον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τους Νίκολας Μαρτίνες και Μανώλη Σιώπη, οι οποίοι υπέγραψαν την Τετάρτη (29/8) συμβόλαια μονοετούς και διετούς διάρκειας αντίστοιχα.

Οι ανακοινώσεις:


Για τον Μαρτίνες:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση Nicolas Martinez. O 30χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1987. Ο Nicolas Martinez ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Velez Sarsfield. Ακολούθησαν οι Independiente και Santiago Wanderers.

Το 2012 μετακόμισε για πρώτη φορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της ισπανικής Real Murcia, ενώ δύο χρόνια αργότερα ήρθε στη χώρα μας, αποδεχόμενος την πρόταση του Παναιτωλικού. Το 2015 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με υποσχετική στις κυπριακές Ανόρθωση και Απόλλων Λεμεσού και ενδιάμεσα στην αυστραλιανή Western Sydney Wanderers.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Nicolas Martinez, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Ήρθα σ’ έναν μεγάλο και ιστορικό Σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Το μόνο θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει ψηλά και να πετύχει τους στόχους της. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο…».

Για τον Σιώπη:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση Μανώλη Σιώπη.

O 24χρονος διεθνής μέσος, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 14 Μαΐου 1994 στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Μανώλης Σιώπης, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ομάδες νέων Ολυμπιακού, έχει φορέσει ακόμη τη φανέλα του Πλατανιά και του Πανιωνίου.

Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-17, U-19 και U-21, ενώ τον Νοέμβριο του 2016 κλήθηκε στην εθνική Ανδρών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.