Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Συμφώνησε με Ολυμπιακό ο Τουρέ»

«Συμφώνησε με Ολυμπιακό ο Τουρέ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2018 14:40
Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα, οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιάγια Τουρέ προκειμένου ο Ιβοριανός μέσος να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror» και των «Times», ο Γιάγια Τουρέ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό προκειμένου να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» ύστερα από 12 χρόνια. Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο 35χρονος Ιβοριανός μέσος έχει έρθει σε συμφωνία με τους Πειραιώτες για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 2,3 εκατ. ευρώ.

Ο έμπειρος άσος έμεινε ελεύθερος μετά από μια οκταετία στην Μάντσεστερ Σίτι και εφόσον επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα θα υλοποιήσει την υπόσχεση του να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός δεν έχει προβεί σε κάποια διάψευση της συγκεκριμένης είδησης.

Να σημειωθεί πως για να αποκτηθεί ο Τουρέ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αποδεσμεύσει τρεις ξένους από το ρόστερ του. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί στο προσεχές διάστημα, με τους Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί να ψάχνουν ομάδες, ενώ ο Σισέ δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.