Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη απώλεια για την Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη απώλεια για την Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2018 16:26
Η Γούλβς με γκολ-χέρι του Μπολί (57’) και σύμμαχο τα δοκάρια απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Μάντσεστερ Σίτι στο «Μολινό» και υποχρέωσε τους πρωταθλητές στην πρώτη τους φετινή απώλεια. Ισοφάρισαν με τον Λαπόρτ (69’) οι «πολίτες» που είχαν τρία δοκάρια στην αναμέτρηση!

Η πρώτη φετινή απώλεια της Μάντσεστερ Σίτι είναι γεγονός! Οι «πολίτες» έμειναν στο 1-1 με τη νεοφώτιστη Γουλβς στο «Μολινό», πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό την αστοχία τους (3 δοκάρια) αλλά και την απόφαση του διαιτητή να μετρήσει κανονικά το γκολ του Μπολί, ο οποίος σκόραρε με το χέρι.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα και σε αυτό βοήθησε το παιχνίδι της Γούλβς, η οποία δεν κλείστηκε στο καβούκι της και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Έντερσον. Βέβαια, η πρώτη καλή στιγμή του ματς άνηκε στην Σίτι, όταν στο 15’ ο Αγκουέρο έβγαλε σε καλή θέση τον Γκουντογκάν, όμως ο Ρουί Πατρίσιο μπλόκαρε τη μπάλα.

Μετά το πρώτο 20λεπτο η Σίτι πάτησε… γκάζι και μέσα σε διάστημα ενός λεπτού είχε δύο δοκάρια! Στο 21’ το σουτ του Αγκουέρο βρήκε στην αριστερή δοκό του Ρουί Πατρίσιο, ο οποίος δευτερόλεπτα μετά… απογειώθηκε και έστειλε στη συμβολή των δοκών το μακρινό σουτ του Στέρλινγκ. Στο 29’ ο Μπολί έκοψε σωτήρια τον Αγκουέρο πριν αυτός εκτελέσει τον Πορτογάλο γκολκίπερ, ενώ στο 33’ το σουτ του Φερναντίνιο πέρασε μόλις άουτ. Η τελευταία στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε στο 41’, με τον Πατρίσιο να αποκρούει σουτ του Αγκουέρο, κρατώντας το 0-0 ως το ημίχρονο.

Η Σίτι συνέχισε να έχει την υπεροχή στο δεύτερο μέρος ωστόσο στο 56’ η Γουλβς βγήκε στην αντεπίθεση και είχε σημαντική στιγμή με τον Κόστα, ο οποίος ηττήθηκε στο τετ-α-τετ με τον Έντερσον. Ωστόσο, ένα λεπτό μετά, ο Μουτίνιο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπολί με το χέρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση της Σίτι ήρθε στο 69’. Ο Γκουντογκάν εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Λαπόρτ με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Οι «πολίτες» έψαξαν την ανατροπή και στο 77’ είχαν καλή στιγμή με κεφαλιά του Ζεσούς όμως ο Πατρίσιο κατάφερε να αποκρούσει. Από την πλευρά της Γουλβς είχε καλή στιγμή με σουτ του Ντιόγκο (88’) ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κομπανί έκανε σωτήριο τάκλιν σε επικίνδυνο γύρισμα από τα δεξιά. Στις καθυστερήσεις ο Αγκουέρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και το 1-1 έμεινε ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.