Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα με… σπρώξιμο για την Μπάγερν (video)

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα με… σπρώξιμο για την Μπάγερν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2018 00:27
Η Μπάγερν τα βρήκε σκούρα στην πρεμιέρα κόντρα στην Χόφενχαϊμ και χρειάστηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 82’ για να πάρει τη νίκη (3-1) στο Μόναχο και να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Μίλερ (23’) και Ρόμπεν (90’) τα άλλα γκολ για τους Βαυαρούς που έχασαν με τραυματισμό τον Κομάν, ισοφάρισαν με Σαλάι (57’) οι φιλοξενούμενοι.

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε στη φετινή Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν Μονάχου, που νίκησε με 3-1τη Χόφενχαϊμ στο Μόναχο. Για να έρθει βέβαια η νίκη, χρειάστηκε ένα πέναλτι-δώρο του διαιτητή στους Βαυαρούς, χωρίς μάλιστα να κάνει χρήση VAR. Αντίθετα, το χρησιμοποίησε για να διατάξει επανάληψη και αφού είχε σκοράρει ο Ρόμπεν στην επαναφορά (μπήκε νωρίτερα στην περιοχή) μετά την άστοχη εκτέλεση του Λεβαντόφσκι.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 23’ πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Μίλερ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ζοέλινγκτον στο 34’ και ακολούθησαν δύο σπουδαίες στιγμές των γηπεδούχων με Αλάμπα και Κομάν. Ο τελευταίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, δίνοντας τη θέση του στον Ρόμπεν. Η κατάσταση του θα εξακριβωθεί τις επόμενες μέρες, ωστόσο αν κρίνοντας από την αντίδραση του (ξέσπασε σε λυγμούς), τα πράγματα δεν αναμένεται να είναι ευχάριστα για τον νεαρό Γάλλο.

Ο Ρόμπεν είχε καλή στιγμή για το 2-0 στο 54’ και τρία λεπτά μετά η Χοφενχάιμ έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από λάθος του Μαρτίνεθ, ο Σαλάι απέφυγε τον Μπόατενγκ και εκτέλεσε με διαγώνιο σουτ τον Νόιερ για το 1-1. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, που στέκονταν εξαιρετικά στο ματς, ωστόσο στο 78’ ο διαιτητής τα έκανε.. θάλασσα.

Ο Ριμπερί σε μία ενέργεια του από τα αριστερά είδε τον Νόρντβαϊντ να βουτάει σε τάκλιν, ο Γάλλος έπεσε επίτηδες πάνω του και ο διαιτητής χωρίς να κάνει χρήση VAR έδωσε πέναλτι. Ο Λεβαντόφσκι αστόχησε στην εκτέλεση και ο Ρόμπεν που μπήκε νωρίτερα στην μεγάλη περιοχή έκανε με πλασέ το 2-1. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και έδωσε επανάληψη, κρίνοντας ότι αυτός που είχε μπει παράνομα πρώτος εντός περιοχής ήταν παίκτης της Χόφενχαϊμ! Ο Πολωνός δεν αστόχησε ξανά από την άσπρη βούλα και το 2-1 ήταν γεγονός.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απαντήσουν και στις καθυστερήσεις ο Ρόμπεν διαμόρφωσε το τελικό 3-1 έπειτα από πάσα του Μίλερ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.