Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επαγγελματικό «διπλό» για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Επαγγελματικό «διπλό» για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2018 00:13
Η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα από την Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο κατάφερε να φύγει με σπουδαίο «διπλό» (2-0) από το «Σέλχαστ Παρκ» και να κάνει το 2x2 στο πρωτάθλημα. Μίλνερ (45’ πεν.) και Μανέ (90+3’) τα γκολ, με δέκα από το 75’ οι γηπεδούχοι που το πάλεψαν ως το τέλος.

Μετά από μια τετραετία η Λίβερπουλ πέτυχε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της μαχητικής Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο. Η ομάδα του Ρόι Χότζον έβαλε δύσκολα στους «κόκκινους», οι οποίοι όμως έδειξαν πως ξέρουν πλέον τον τρόπο να παίρνουν τα ματς σε μια μέτρια βραδιά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα, ωστόσο δυσκολεύονταν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Χένεσεϊ. Η Πάλας ήταν εξαιρετικά στημένη και στο 25’ θα μπορούσε να προηγηθεί με φαλτσαριστό σουτ του Τάουνσεντ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Λίβερπουλ απάντησε στο 27’ με καλό σουτ του Κεϊτα και στο 34’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σαλάχ από τον Σακό στην περιοχή. Ο Μίλνερ δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα και το 0-1 ήταν γεγονός.

Όταν ο Άγγλος άσος βρίσκει δίχτυα, η ομάδα του δεν χάνει (48 ματς, 38 νίκες) και αυτό δεν άλλαξε, παρά τις φιλόδοξες προσπάθειες των γηπεδούχων. Γι’ αυτό φρόντισε ο Άλισον, ο οποίος στο 53’ απέκρουσε σωτήρια το απευθείας φάουλ του Μιλιβόγιεβιτς, ενώ στο 73’ είπε «όχι» σε σουτ του Σαχά. Δύο λεπτά μετά ο Σαλάχ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και ανατράπηκε τελευταία στιγμή από τον Ουάν-Μπισάκα, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Πάλας δεν τα παράτησε και στο 85’ θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά, όμως κανείς παίκτης δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από το επικίνδυνο γύρισμα του Ζαχά. Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ είχε καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ με τους Κεϊτά (78’), Μανέ (81’) και Σαλάχ (84’) όμως ο Χένεσεϊ κράτησε προσωρινά το 0-1. Κι αυτό διότι στις καθυστερήσεις (90+3’) ο Σαλάχ βγήκε στην κόντρα και έδωσε μισό γκολ στον Μανέ, ο οποίος πέρασε τον Χένεσεϊ και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.