Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στο ρελαντί η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στο ρελαντί η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2018 01:34
Η Ρεάλ με γκολ των Καρβαχάλ και Μπέιλ, κέρδισε άνετα με 2-0 την Χετάφε στο «Μπερναμπέου» και ξεκίνησε νικηφόρα τη σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Δύο δοκάρια είχαν οι πρωταθλητές Ευρώπης, που δεν απειλήθηκαν σημαντικά.

Στο πρώτο ματς της Ρεάλ στη La Liga στη μετά Ρονάλντο εποχή, η «βασίλισσα» κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Χετάφε (2-0) στο «Μπερναμπέου» και να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Τζούλεν Λοπετέγκι ήταν κυρίαρχη από το ξεκίνημα, είχε δοκάρι στο 16’ με κεφαλιά-ψαράκι του Μπέιλ και τέσσερα λεπτά μετά πήρε το προβάδισμα. Ο Μπέιλ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σορία έδιωξε με γροθιά και ο Καρβαχάλ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Χετάφε δεν κατάφερε να φανεί απειλητική και στο 51’ η Ρεάλ έκανε δύο τα τέρματα της. Ο Ασένσιο έκλεψε και έκανε τη σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Μπέιλ έκανε το σουτ με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Αυτό ήταν το τελικό σκορ, αφού στο 54’ το σουτ του Ασένσιο σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 75’ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Ισπανού στην περιοχή. Στο 89’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν νέο πέναλτι για φάουλ στον Καρβαχάλ, με τον διαιτητή να αφήνει ξανά το παιχνίδι να συνεχιστεί. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ρεάλ μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Στα αξιοσημείωτα πως ο Τόνι Κρόος είχε 116/118 επιτυχημένες πάσες και έγινε ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ μετά τη σεζόν 2005/06 με τόσο μεγάλο ποσοστό ευστοχίας (98%) από παίκτες που επιχείρησαν 100+ πάσες σε ένα ματς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.