Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Καμπετσή ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Καμπετσή ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2018 22:39
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Αργύρης Καμπετσής, με τον 19χρονο επιθετικό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ως ελεύθερος από την Ντόρτμουντ.

Η μεταγραφή του Αργύρη Καμπετσή στον Παναθηναϊκό ανακοινώθηκε και επίσημα την Τετάρτη (22/8), με τον 19χρονο επιθετικό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο νεαρός άσος, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ, όπου είχε 3 γκολ σε 3 συμμετοχές στο Youth League και 17 συμμετοχές χωρίς γκολ στην 4η κατηγορία της Γερμανίας. Ο ίδιος έμεινε ελεύθερος από τους Βεστφαλούς και δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην Ελλάδα:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Νταμπίζα και τον κύριο Δώνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και μέσα από τις προπονήσεις θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, Αργύρη Καμπετσή. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Καμπετσής γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 1999 στην Αθήνα. Ξεκίνησε από την ακαδημία της ΑΕΚ αλλά γρήγορα μεταπήδησε στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Διεθνής στις μικρές εθνικές, ο νεαρός επιθετικός τράβηξε την προσοχή αρκετών ομάδων του εξωτερικού αλλά τελικά η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν αυτή που τον κέρδισε. Τελικώς το καλοκαίρι του 2018 έμεινε ελεύθερος και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Αργύρη!»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.