Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με το δεξί η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Με το δεξί η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2018 23:57
Με τον Πογκμπά να ανοίγει το σκορ στο 3ο λεπτό (πεν.) και τον Σο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της καριέρας του (83’), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 την Λέστερ στο «Όλντ Τράφορντ» και ξεκίνησε με νίκη στο νέο πρωτάθλημα. Μείωσαν στο 90+3’ με Βάρντι οι «αλεπούδες».

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έστω και αν αγχώθηκαν στα τελευταία λεπτά, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 2-1 της Λέστερ στο «Όλντ Τράφορντ» και ξεκίνησαν νικηφόρα σε πρεμιέρα για 4η σερί σεζόν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, αφού στο 2ο λεπτό ο Αμαρτέι βρήκε τη μπάλα με το χέρι στην περιοχή και ο Πογκμπά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι «έγραψε» το 1-0. Μετά το γκολ η Λέστερ κέρδισε περισσότερα μέτρα και είχε δύο καλές στιγμές με σουτ του Εντιντί (15’) και κοντινό πλασέ του Ιχεανάτσο (16’) για το γκολ της ισοφάρισης.

Η μεγαλύτερη φάση της Λέστερ για το 1-1 ήρθε στο 29’, με τον Ντε Χέα να διώχνει εντυπωσιακά το γυριστό σουτ του Μάντισον από το ύψος του πέναλτι. Η Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να φανεί απειλητική και η επόμενη σημαντική της στιγμή ήρθε στο 65’ όταν μετά από αντεπίθεση, ο Μάτα έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς. Ο Πυέλ έριξε στο ματς Βάρντι και Γκεζάλ, όμως η επόμενη μεγάλη στιγμή άνηκε και αυτή στους «κόκκινους διαβόλους». Στο 78’ ο Σάντσες έδωσε στον Λουκάκου ο οποίος ανενόχλητος πλάσαρε από κοντά, αλλά ο Σμάιχελ απομάκρυνε με το πόδι σε κόρνερ.

Τη λύση για την Γιουνάιτεντ έδωσε τρία λεπτά μετά ο Σο. Ο Άγγλος μπακ τσίμπησε τη μπάλα μπροστά από τον Ρικάρντο Περέιρα και πρόλαβε να κάνει και το σουτ για το 2-0. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στην επαγγελματική του καριέρα σε επίπεδο Ανδρών.

Η Λέστερ δεν πέταξε λευκή πετσέτα και στο 90+3’ μείωσε σε 2-1 με τον Βάρντι, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία μετά από σέντρα του Περέιρα που σταμάτησε στο δοκάρι. Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι «αλεπούδες» έψαξαν το ολικό comeback και στο 90+4’ είχαν μια άστοχη κεφαλιά με τον Σμάιχελ για την ισοφάριση. Το 2-1 έμεινε όμως ως το τέλος και η Γιουνάιτεντ μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Μπαϊγί, Λίντελοφ, Σο, Νταρμιάν, Φρεντ (77' ΜακΤόμινεϊ), Περέιρα, Πογκμπά (84' Φελαϊνί), Μάτα, Ράσφορντ (67' 67' Λουκάκου), Αλέξις Σάντσες

Λέστερ (Κλοντ Πιέλ): Σμάιχελ, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Αμαρτέι (63' Βάρντι), Ν'Ντιντί, Αντριέν Σίλβα (80' Ιμπόρα), Περέιρα, Μάντισον (63' Γκεζάλ), Γκρέι, Ιχεανάτσο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.