Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «Ερυθρόλευκος» περίπατος

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «Ερυθρόλευκος» περίπατος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2018 00:12
Με σκόρερ τους Λάζαρο (10’, 33’) και Γκερέρο (36’, 84’) ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 την Λουκέρνη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. 26 τελικές και δύο δοκάρια για την ομάδα του Μαρτίνς, που έκανε ότι ήθελε στο ματς.

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με την Λουκέρνη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με σούπερ εμφάνιση, οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν με 4-0 τους Ελβετούς και βρίσκονται από το πρώτο ματς στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Μπασακσεχίρ-Μπέρνλι (0-0 το πρώτο ματς στην Τουρκία).

Η ομάδα του Μαρτίνς έκανε επίδειξη δύναμης, «καθαρίζοντας» από πολύ νωρίς το ματς. Στο 10’ ο Λάζαρος «έγραψε» το 1-0 με όμορφη κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Τσιμίκα, ενώ στο 33’ «χτύπησε» ξανά, κάνοντας το 2-0 με πλασέ εντός περιοχής. Τρία λεπτά μετά ο εξαιρετικός Ποντένσε έσκαψε καταπληκτικά τη μπάλα στην κάθετη κίνηση του Φορτούνη, αυτός την κατέβασε στη μικρή περιοχή και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Γκερέρο για το 3-0 στο 36’!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την απόλυτη υπεροχή και στο δεύτερο μέρος. Στο 55’ ο Φορτούνης σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας φάουλ, ενώ στο 60’ το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 70’ ο Έλληνας άσος είχε δεύτερο δοκάρι με σουτ εντός περιοχής, ενώ ακολούθησαν δύο επεμβάσεις του Σάλβι σε προσπάθειες των Τσιμίκα (76’) και Γκερέρο (80’). Ο τελευταίος πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 84’, τσιμπώντας καταπληκτικά τη μπάλα απέναντι από τον Ελβετό πορτιέρο. Το 4-0 έμεινε ως το φινάλε και ο Ολυμπιακός εξασφάλισε από το πρώτο ματς την πρόκριση για τα πλει-οφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ομάρα, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά (90' Τοροσίδης), Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος (78' Βρουσάι), Φορτούνης (86' Φετφατζίδης), Ποντένσε, Γκερέρο

ΛΟΥΚΕΡΝΗ (Ρενέ Βέιλερ): Σάλβι, Αλβες, Ελέκε (74' Ντεμασάι), Σουρπφ, Γκρέθερ, Σνέουλι (58' Βάργκας), Σμιντ, Σβέγκλερ (58' Σούλτζ), Σίντλερ, Βόκα, Γκβίλια


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.