Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Κεπά ο αντι-Κουρτουά με ποσό ρεκόρ για τερματοφύλακα!

Τσέλσι: Κεπά ο αντι-Κουρτουά με ποσό ρεκόρ για τερματοφύλακα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2018 21:37
Η Τσέλσι ενεργοποίησε τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Κέπα Αριθαμπαλάγα ύψους 80 εκατ. ευρώ και φέρνει στον Λονδίνο τον Ισπανό πορτιέρο, ο οποίος γίνεται αυτόματα η ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία.

Οι πιέσεις του Τιμπό Κουρτουά προκειμένου να συνεχίσει στην Ρεάλ έπιασαν τόπο και η Τσέλσι αναγκάστηκε να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του. Αυτός θα είναι ο Κέπα Αριθαμπαλάγα αφού, σύμφωνα με την «Marca», οι «μπλε» ενεργοποίησαν τη ρήτρα αποδέσμευσης του, ύψους 80 εκατ. ευρώ και φέρνουν στο Λονδίνο τον 23χρονο γκολκίπερ της Μπιλμπάο, ο οποίος πέρσι βρέθηκε μια «ανάσα» από την Ρεάλ.

Πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου ξεπερνώντας αυτή του Άλισον στην Λίβερπουλ (72,5 εκατ. ευρώ). Όπως αναφέρει το «Sky Sports», πρώτη επιλογή του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν ο Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο, ωστόσο η ρήτρα στο συμβόλαιο του αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν ήταν διατεθειμένη να δώσει η Τσέλσι.

Με δεδομένο ότι το μεταγραφικό παράθυρο στην Αγγλία κλείνει την Πέμπτη (9/8), οι «μπλε» αναγκάστηκαν να βγάλουν πολλά λεφτά από τα ταμεία τους για να καλύψουν το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Κουρτουά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.