Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Ρεάλ ο Κουρτουά, δανεικός στην Τσέλσι ο Κόβατσιτς

Στην Ρεάλ ο Κουρτουά, δανεικός στην Τσέλσι ο Κόβατσιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2018 21:21
Παίκτης της Ρεάλ θα πρέπει να θεωρείται ο Τιμπό Κουρτουά, καθώς η Τσέλσι αποφάσισε να ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του στη «βασίλισσα». Το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Ματέο Κόβατσιτς, ο οποίος θα υπογράψει ως δανεικός στους Λονδρέζους.

Η πίεση του Τιμπό Κουρτουά προκειμένου να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ απέδωσε καρπούς. Η Τσέλσι είπε το «ναι» στην πρόταση της Ρεάλ ύψους 40 εκατ. ευρώ και ο διεθνής Βέλγος γκολκίπερ αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Μαδρίτη για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Το συμβόλαιο του 26χρονου με την Τσέλσι έληγε το επόμενο καλοκαίρι, με τον ποδοσφαιριστή να είχε εκφράσει εδώ και καιρό την πρόθεση του να επιστρέψει στη Μαδρίτη όπου βρίσκεται η οικογένεια του. Μάλιστα, ο διεθνής άσος δεν είχε δώσει το «παρών» στις προπονήσεις των «μπλε», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ασκήσει πίεση στους Λονδρέζους για να πουν το «ναι».

Η Ρεάλ… βοήθησε τις προσπάθειες του Κουρτουά, αφού πρόσφερε τον δανεισμό του Ματέο Κόβασιτς στην Τσέλσι προκειμένου να την πείσει να παραχωρήσει τον Βέλγο γκολκίπερ. Όπως αναφέρει η «Marca», το deal είναι οριστικό και ο Κροάτης μέσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Τσέλσι. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.