Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κλέβει» Βιντάλ από Ίντερ η Μπαρτσελόνα!

«Κλέβει» Βιντάλ από Ίντερ η Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2018 18:20
Η Μπαρτσελόνα μπήκε «σφήνα» και είναι έτοιμη να... κλέψει τον Αρτούρο Βιδάλ μέσα από τα χέρια της Ίντερ. Όπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα, οι Καταλανοί τα βρήκαν σε όλα με την Μπάγερν έναντι 30 εκατ. ευρώ και ο Χιλιανός άσος θα περάσει τις επόμενες ώρες από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα».

Μετά την πολύκροτη υπόθεση Μάλκομ, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά σε ακόμα μια «αρπαγή», αφού σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Μπάγερν για την απόκτηση του Αρτούρο Βιδάλ.

Ο διεθνής Χιλιανός μέσος δεν βρίσκονταν στα πλάνα του νέου τεχνικού των Βαυαρών, Νίκο Κόβατς και όπως ανέφεραν τα ιταλικά Μέσα, είχε δώσει τα χέρια με την Ίντερ για να συνεχίσει την καριέρα του στους «νερατζούρι». Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μιλάνου είχε σε… stand by τον 31χρονο αφού «κυνηγάει» το μεγάλο «μπαμ» με τον Λούκα Μόντριτς και κάπου εκεί ήρθε πρόταση-σφήνα της Μπαρτσελόνα.

Όπως αποκαλύπτει η καταλανική «Sport, οι Καταλανοί κινήθηκαν γρήγορα και ήρθαν σε συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Ισπανία για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.