Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Η Σέλτικ στο δρόμο της ΑΕΚ

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Η Σέλτικ στο δρόμο της ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2018 00:22
Η Σέλτικ έμεινε στο 0-0 με την Ρόζενμποργκ στην Νορβηγία, υπερασπίστηκε το 3-1 της Γκλασκώβης και θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το εμπόδιο της Σέλτικ θα κληθεί να ξεπεράσει η ΑΕΚ για να προκριθεί στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς κράτησε στο 0-0 την Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία και σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο όπου θα αντιμετωπίσει την «Ένωση».

Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι, η Σέλτικ έδωσε χώρο και περίμενε την Ρόζενμποργκ, που όμως αδυνατούσε να απειλήσει την εστία του Γκόρντον. Οι Σκωτσέζοι ήταν εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι και κράτησαν το 0-0 ως το τέλος.

Ρόζενμποργκ: Χάνσεν, Χέντενσταντ, Χόβλαντ, Ρεγκίνιουσεν, Μέλινγκ, Γένσεν, Λούντεμο (90+2' Μπότχαϊμ), Τρόντσεν (75' Βίχιαλμσον), Χέλαντ (58' Λέβι), Μπέντνερ, Σέντερλουντ

Σέλτικ: Γκόρντον, Γκαμπόα, Χέντρι, Αγέρ, Τίερνι (85' Λούστιγκ), Φόρεστ (63' Ρόγκιτς), Μακγκρέγκορ, Μπράουν, Εντσάμ, Σινκλέρ, Εντουάρ (72' Κρίστι)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.