Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Πάρτι πρόκρισης για ΠΑΟΚ στην Ελβετία (video)

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Πάρτι πρόκρισης για ΠΑΟΚ στην Ελβετία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/8/2018 23:36
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με το εμφατικό 3-0 της Βασιλείας στην Ελβετία και «σφράγισε» την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου περιμένει η Σπαρτάκ Μόσχας. Βαρέλα (7’), Πρίγιοβιτς (52’) και Ελ Καντουρί (60’) τα γκολ.

Πάρτι πρόκρισης έστησε ο ΠΑΟΚ στην Ελβετία. Μετά τη νίκη στην Τούμπα (2-1), ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 3-0 τη Βασιλεία στο «Σεντ Γιάκομπ» και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Μόσχας.

Το απρόοπτο με τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια στην προθέρμανση δεν πτόησε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία στο ματς. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 7’, η μπάλα στρώθηκε στο πόδι του Βαρέλα, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η Βασιλεία προσπάθησε να βρει απάντηση και να μπει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης, ωστόσο στις δύο ευκαιρίες που δημιούργησε μέχρι το ημίχρονο (14’ Αγιέτι, 37’ Τζούφι) είδε τον Πασχαλάκη να αντιδρά εξαιρετικά. Οι παίκτες του Λουτσέσκου έδωσαν χώρο και περίμεναν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, έχοντας δύο καλές στιγμές με Μάτος (32’) και Μαουρίσιο (42’) για ένα δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο.

Αυτό ήρθε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Μετά από βολέ του Πασχαλάκη στο 52’, η μπάλα έφτασε στον Πρίγιοβιτς, ο οποίος από το ημικύκλιο της περιοχής «κρέμασε» τον Όμλιν και «καθάρισε» οριστικά την υπόθεση πρόκριση. Το… κερασάκι έβαλε ο Ελ Καντουρί, στο 60ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 με ωραίο σουτ έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

Στα εναπομείναντα λεπτά, η Βασιλεία έψαξε το γκολ της τιμής, ωστόσο ο Πασχαλάκης ήταν εξαιρετικός, αποκρούοντας τόσο το σουτ του Τζούφι (72’) όσο και την κοντινή προσπάθεια του Φαν Βολκσβίνκελ (83’). Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε με θριαμβευτικό τρόπο την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο και στρέφει πλέον το βλέμμα του στις αναμετρήσεις με την Σπαρτάκ Μόσχας για τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Βασιλεία (Αλεξάντερ Φράι): Όμλιν, Τσιούμαρτ, Βίντμερ, Τσούφι, Στόκερ, Σουχί, Ντιέ, Αγέτι (73’ Φαν Βολφσβίνκελ), Μπαλάντα, Καλουλού, Μπιά

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κατσερίντι, Κάνιας (82’ Σάκχοφ), Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας, Ελ Καντουρί (75’ Ζαμπά), Πρίγιοβιτς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.