Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Για το κόλπο γκρόσο με Μόντριτς η Ίντερ!

Για το κόλπο γκρόσο με Μόντριτς η Ίντερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/8/2018 01:17
Το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Λούκα Μόντριτς κυνηγά η Ίντερ όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά Μέσα.

Η Ίντερ έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπάγερν για την απόκτηση του Αρτούρο Βιντάλ, ωστόσο η μεταγραφή (δανεισμός με οψιόν αγοράς) δεν έχει επισημοποιηθεί επειδή οι «νερατζούρι» κυνηγούν το μεγάλο κόλπο με την απόκτηση του Λούκα Μόντριτς.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ιταλικά Μέσα (Sky Italia, Gazzetta dello Sport, FCInterNews), τα οποία αποκάλυψαν ότι η ιταλική ομάδα ήρθε σε επικοινωνία με τους εκπρόσωπους του Κροάτη μέσου για να ρωτήσουν αν είναι πιθανό να γίνει το deal.

Στα δημοσιεύματα αναφέρεται ότι η πλευρά του παίκτη δεν έκλεισε την πόρτα στους ανθρώπους της Ίντερ, οι οποίοι ποντάρουν πολλά στην κροατική παροικία των Ιβάν Πέρισιτς, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και του νεοαποκτηθέντα Σίμε Βρσάλκο.

Φυσικά η υλοποίηση της μεταγραφής του 32χρονου στην Ίντερ μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο υψηλός μισθός που απολαμβάνει ο ηγέτης της Εθνικής Κροατίας στην Ρεάλ είναι δύσκολο να καλυφθεί από την ιταλική ομάδα ενώ παράλληλα μοιάζει απίθανο ο Φλορεντίνο Πέρεθ να παραχωρήσει δεύτερο αστέρα της «βασίλισσας» στο ίδιο μεταγραφικό παράθυρο μετά από τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους. Η Ίντερ πάντως παρουσιάζεται αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε πιθανότατα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.