Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Στο χέρι του η πρόκριση!

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Στο χέρι του η πρόκριση!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2018 22:46
Αν και βρέθηκε να χάνει με 4-0 στο 74’, ο Ατρόμητος πέτυχε τρία γκολ σε δεκαπέντε λεπτά και το τελικό 4-3 υπέρ της Ντιναμό Μπρεστ του δίνει βάσιμες ελπίδες για ανατροπή στη ρεβάνς του Περιστερίου. Μανούσος (74’), Βερετίλο (82’ αυτ.) και Κουλούρης (89’) τα γκολ για την ομάδα του Κάναντι, προηγήθηκαν με Φιλίποβιτς (6’) και Σαβίτσκι (14’ πεν., 62', 70’) οι γηπεδούχοι.

Το «φάντασμα» του Ατρόμητου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-0 από τη Ντιναμό Μπρεστ, ωστόσο τα παιδικά λάθη των γηπεδούχων επέτρεψαν στους Περιστεριώτες να μειώσουν σε 4-3 στη Λευκορωσία και να μπουν για τα καλά στο κόλπο πρόκρισης, εν όψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εφιαλτικά για τους Περιστεριώτες, καθώς στο 5’ ο Νογιόκ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Φιλίποβιτς με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. Το γκολ έδωσε φτερά στους γηπεδούχους που πίεζαν ασφυχτικά και στο 13’ πέτυχαν δεύτερο τέρμα με τον Σαβίτσκι, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μάντσον για χέρι.

Η εικόνα δεν άλλαξε στη συνέχεια του παιχνιδιού. Ο Ατρόμητος αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και να επιτεθεί ορθολογικά, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει με αξιώσεις μέχρι το ημίχρονο. Αντίθετα η Μπρέστ είχε δύο καλές στιγμές με σουτ των Φαγιέ (22’, 24’) ενώ στο 43’ «άγγιξε» το 3-0, με τον Χομπλένκο να σουτάρει πάνω στον Μίρκοβιτς έπειτα από τραγικό λάθος του Ρισβάνη.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Κάναντι γύρισε το σύστημα σε 4-3-3 με την είσοδο των Γαρουφαλιά και Ενσικουλού (αντί των Βασιλακάκη και Μπρούνο), ωστόσο ο Ατρόμητος συνέχισε να παρουσιάζεται κατώτερος των προσδοκιών. Στο 46’ ο Μίρκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Φαμέγιε, ενώ στο 50’ η κεφαλιά του Κάργα πέρασε δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενούμενων. Το 3-0 για τη Ντιναμό ήρθε στο 61’. Ο Νογιόκ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο αφύλαχτος Σαβίτσκι με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Ατρόμητο, όταν από φάση διαρκείας στο 70’, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ με πλασέ του Σαβίτσκι, ο οποίος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ.

Οι Περιστεριώτες, με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Γαρουφαλιά (66’), δεν είχαν απειλήσει σημαντικά την εστία του Παβλιουτσένκο. Ωστόσο ένα τραγικό λάθος του τελευταίου στο 74’ επέτρεψε στον Μανούσο να σκοράρει σε κενή εστία και να βάλει τον Ατρόμητο στο ματς.

Το παιχνίδι άναψε για τα καλά και στο 80’ ο Ατρόμητος πέτυχε και δεύτερο γκολ, έστω και με δόση τύχης. Μετά από σέντρα του Γιαννούλη, ο Μούγιακιτς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Βερέτιλο και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-2. Ο Ατρόμητος «ξύπνησε» και στο 89’ μείωσε κι άλλο το σκορ με τρομερό μακρινό σουτ του Κουλούρη (είχε ευθύνη ο Παβλιουτσένκο).

Ο Κουλούρης θα μπορούσε μάλιστα να φέρει το σκορ στα ίσια στο 90’ ωστόσο δεν κατάφερε να πιάσει καλά το πλασέ μέσα από την περιοχή. Το 4-3 έμεινε ως το φινάλε, ένα σκορ που δίνει μεν το προβάδισμα στην Ντιναμό Μπρεστ, ωστόσο οι Περιστεριώτες αρκούνται πλέον σε μια νίκη με 1-0 στο Περιστέρι για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.