Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κάναντι: «Έχουμε έρθει για τη νίκη»

Κάναντι: «Έχουμε έρθει για τη νίκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2018 12:10
Τη νίκη στο αυριανό εκτός έδρας ματς με την Ντιναμό Μπρεστ ζήτησε ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος στάθηκε στη δίψα των παικτών για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ατρόμητου εν όψει του πρώτου αγώνα με την Ντιναμό Μπρεστ (26/7, 20:45) για τον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ:

«Είμαστε εδώ στο Μπρεστ για ένα παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ, σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Έχουμε έρθει για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μας. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά η ομάδα θέλει πάρα πολύ να παίξει αυτό το παιχνίδι.

Είναι μια πρόκληση για μας τι θα βγάλουμε στο γήπεδο. Έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που έχει πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, έχουμε έρθει για τη νίκη. Έχουμε δει πολλά βίντεο. Η Μπρεστ είναι μια συμπαγής ομάδα, με νέο προπονητή, τα έχει αλλάξει όλα. Το σύστημα, τη φιλοσοφία. Πιέζει πολύ ψηλά. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε έρθει για τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Δουλέψαμε πολύ για να είμαστε εδώ. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι
».

Για τους Σάκιτς και Κιβρακίδη: «Ο Σάκιτς είναι εκτός. Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση. Ο Κίβρα δεν είναι στο 100%. Έχουμε 20 παίκτες. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα παίξει. Θα μιλήσουμε αύριο μαζί του. Είναι ένας από τους αρχηγούς μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.