Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Κόντρα στη Λουκέρνη ο Ολυμπιακός

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Κόντρα στη Λουκέρνη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2018 15:14
Την Λουκέρνη από την Ελβετία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το εμπόδιο της ελβετικής Λουκέρνης θα κληθεί να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων θα γίνει στις 9 Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς στις 16 Αυγούστου στην «Σουισποραρένα».

Το προφίλ της Λουκέρνης:

Η Λουκέρνη τερμάτισε στην 3η θέση του περσινού πρωταθλήματος, 5 βαθμούς λιγότερους από την 2η Βασιλεία και 30 από την πρωτοπόρο Γιούνγκ Μπόις. Ο 39χρονος προπονητής Γκεράρντο Σεοανέ αποχώρησε έπειτα από έξι μήνες και τη θέση του πήρε ο 44χρονος, Ρενέ Βάιλερ με εμπειρία από Άντερλεχτ και Νυρεμβέργη.

Στο μεταγραφικό πάρε-δώσε, δεν προχώρησε σε αρκετές αλλαγές. Από τις αποχωρήσεις σημαντική θεωρείται αυτή του βασικού γκολκίπερ Γιόνας Ομλιν που υπέγραψε στη Βασιλεία, αλλά και του Κοσοβάρου αμυντικού μέσου, Χέκουραν Κριεζίου που πήγε στη Ζυρίχη. Δεν έχει προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφές, έχοντας αποκτήσει δύο γκολκίπερ (Μίρκο Σάλβι από Γκρασχόπερς και Λόι Γιάκοτ από Ξαμάξ) για να καλύψει το κενό του Όμλιν.

Το αρνητικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι έχει ήδη ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της για το ελβετικό πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Νεσατέλ Ξαμάξ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.