Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Σέριε Α αλλά με -5 η Πάρμα!

Στην Σέριε Α αλλά με -5 η Πάρμα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2018 14:29
Στην Σέριε Α αλλά με αφαίρεση πέντε βαθμών θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν η Πάρμα, εξαιτίας της υπόθεσης χειραγώγησης του φετινού αγώνα της για την άνοδο με την Σπέτσια.

Εν μέρει δικαίωση για την Πάρμα από τα ιταλικά δικαστήρια όσον αφορά την υπόθεση χειραγώγησης του φετινού αγώνα της για την άνοδο με την Σπέτσια.

Η ιστορική ιταλική ομάδα, που έκανε ρεκόρ με τρεις σερί ανόδους, κινδύνευε με υποβιβασμό από την Σέριε Α καθώς θεωρήθηκε πως προσπάθησε να στήσει την αναμέτρηση με την Σπέτσια (σ.σ. η Πάρμα νίκησε 2-0) για την τελευταία αγωνιστική της Σέριε B.

Η υπόθεση γνωστοποιήθηκε όταν ο ποδοσφαιριστής Εμανουέλε Κάλάιο έστειλε μήνυμα μέσω WhattsApp στους αντιπάλους του –και πρώην συμπαίκτες- Φιλίπο ντε Κολ και Κλαούντιο Τέρζι, λέγοντας «μην μας σπάσετε τα πόδια». Οι δύο παίκτες της Σπέτσια δεν απάντησαν, αλλά άμεσα ενημέρωσαν τους διοικούντες την ομάδα, αλλά και την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία.

Η Πάρμα ισχυρίστηκε ότι ήταν ένα αστείο, ωστόσο όπως ανακοινώθηκε σήμερα (23/7) το ιταλικό δικαστήριο της επέβαλε αφαίρεση πέντε βαθμών από το πρωτάθλημα της Σέριε Α. Μάλιστα, στον βασικό ύποπτο για προσπάθεια χειραγώγησης 36χρονο ποδοσφαιριστή, Εμανουέλε Καλάιο, επιβλήθηκε διετής αποκλεισμός από την αγωνιστική δράση.

Με ανακοίνωση της, η Πάρμα χαρακτηρίζει παράλογη την απόφαση του δικαστηρίου και γνωστοποιεί ότι θα ασκήσει έφεση για να δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.