Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Με Χιμπέρνιαν ο Αστέρας Τρίπολης

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Με Χιμπέρνιαν ο Αστέρας Τρίπολης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2018 00:38
Η Χιμπέρνιαν θα είναι η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Σκωτσέζοι κέρδισαν με 6-4 την Ρούναβικ στα Ν. Φερόε και με συνολικό σκορ 12-5 (!) πήραν πανηγυρικά το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, όπου περιμένουν οι Αρκάδες.

Το εμπόδιο της Χιμπέρνιαν καλείται να ξεπεράσει ο Αστέρας Τρίπολης για να βρεθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Σκωτσέζοι μετά το εντός έδρας 6-1 επί της Ρούναβικ, κέρδισαν και στη ρεβάνς του Τοφτίρ με 6-4 και έτσι προκρίθηκαν στον 2ο προκριματικό γύρο όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τους Αρκάδες.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα της Χιμπέρνιαν στις 26 Ιουλίου και η ρεβάνς στο "Γ. Κολοκοτρώνης" στις 2 Αυγούστου.

Στα του αγώνα, η Χιμπέρνιαν βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 6ο λεπτό χάρη στο αυτογκόλ του Άμπροουζ (1’) και το τέρμα του Όλσεν (6’), ωστόσο στη συνέχεια πάτησε… γκάζι και ισοφάρισε σε 6 λεπτά με τους ΜακΓκίν (10’) και Στίβενσον (16’). Ο Όλσεν με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 35’ έβαλε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους, όμως οι Γκρέι (45+1’) και Άμπροουζ (50’) έφεραν… τούμπα το σκορ. Ο Όλσεν ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 57’ ισοφαρίζοντας σε 4-4, όμως ο Μάλαν με δύο προσωπικά τέρματα (70’, 77’) διαμόρφωσε το τελικό 4-6.

«Η άμυνα μας ήταν καταστροφική. Είπα πριν το παιχνίδι ότι ήθελα να παρουσιάσουμε επαγγελματικό πρόσωπο όμως μόνο αυτό δεν δείξαμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Είμαστε ακόμα πολύ νωρίς στην προετοιμασία και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Δοκιμάσαμε ένα πειραματικό σχήμα με τρεις στην άμυνα και χωρίς τους Χάνλον και ΜακΓκρέγκορ. Ήμασταν απρόσεκτοί κάποιες στιγμές όμως δεν θέλω να γίνω αρκετά αυστηρός. Έχουμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για τους Έλληνες», δήλωσε ο τεχνικός των «Χίμπς», Νιλ Λένον

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.