Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλεισμός-σοκ για Ανόρθωση, πέρασε ο Απόλλων Λεμεσού

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλεισμός-σοκ για Ανόρθωση, πέρασε ο Απόλλων Λεμεσού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2018 00:21
Η Ανόρθωση γνώρισε σοκαριστικό αποκλεισμό από την αλβανική Λάτσι, η οποία με γκολ στο 88’ πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα της και «σφράγισε» την πρόκριση για τον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρασε ο Απόλλων Λεμεσού.

Ευρώπη τέλος από τον Ιούλιο για την Ανόρθωση. Η κυπριακή ομάδα ηττήθηκε με 1-0 από την Λάτσι στην Αλβανία και αποκλείστηκε από τον 1ο προκριματικό γύρο χάρη στα εκτός έδρας γκολ (είχε κερδίσει με 2-1 στην Κύπρο).

Τρεις τελικές προσπάθειες δημιούργησαν οι Αλβανοί με την τρίτη να είναι η… φαρμακερή, αφού στο 88’ ο Έλερ σκόραρε με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή και λύτρωσε τους γηπεδούχους. Η Ανόρθωση δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έτσι αποχαιρέτησε πρόωρα την Ευρώπη.

Αντίθετα, ο Απόλλων Λεμεσού κέρδισε με 2-0 την Στούμπρας στην Κύπρο, ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Λιθουανία και «σφράγισε» το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Ζελιέζνιτσαρ. Και τα δύο γκολ για την κυπριακή ομάδα σημείωσε ο Γιούστε (6’, 62’) βάζοντας την υπογραφή του στην πρόκριση για τους «γαλανόλευκους».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.