Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντεσάν: «Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσαμε»

Ντεσάν: «Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσαμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2018 00:32
Ο Ντιντιέ Ντεσάν αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα χρειαστεί να έχει η Γαλλία στον αυριανό (15/7) τελικό προκειμένου να κατακτήσει το Μουντιάλ, ενώ στάθηκε στην ομοιογένεια που έχει η ομάδα της Κροατίας.

Η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Κροατία στο μεγάλο τελικό του Μουντιάλ και οι «τρικολόρ» στοχεύουν στο πρώτο τους τρόπαιο μετά το 1998. Τότε ο Ντιντιέ Ντεσάν ήταν αρχηγός εκείνης της ομάδας και αν καταφέρει να το σηκώσει και ως προπονητής, τότε θα γίνει ο 3ος στην ιστορία που πετυχαίνει κάτι ανάλογο μετά τους Ζαγκάλο και Μπεκενμπάουερ.

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση και προνόμιο να παίζεις τέτοιο ματς. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή από τον τελικό του Μουντιάλ» τόνισε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσαμε. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, να έχουμε αυτοπεποίθηση και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που εστιάζουμε για να ετοιμάσουμε τους παίκτες για τον τελικό. Οι 14 παίκτες που έχουν ενσωματωθεί σε σχέση με το Euro 2016 έχουν λιγότερη εμπειρία, αλλά η ποιότητα υπάρχει. Η Κροατία έχει έμπειρους παίκτες, που είναι μαζί για χρόνια, αλλά κάθε ομάδα που αντιμετωπίσαμε ήταν πιο έμπειρη από εμάς», ολοκλήρωσε ο Ντεσάν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.