Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε» Μπογέ και Άλεφ η ΑΕΚ, «παίζει» ξανά του Πόνσε

«Έκλεισε» Μπογέ και Άλεφ η ΑΕΚ, «παίζει» ξανά του Πόνσε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2018 22:21
Η ΑΕΚ βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση των Λούκας Μπογέ και Άλεφ Σαντάνια με τη μορφή δανεισμού από Τορίνο και Μπράγκα αντίστοιχα. «Παίζει» ξανά του Πόνσε.

Διπλή μεταγραφική κίνηση για την ΑΕK, η οποία είναι έτοιμη να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τους Λούκας Μπογέ και Άλεφ Σαντάνια.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο 22χρονος Αργεντινός επιθετικός (αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα πλάγια) έχει συμβόλαιο με την Τορίνο ως το καλοκαίρι του 2020 και αναμένεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού συν οψιόν αγοράς (6 εκατ. ευρώ). Στην Τορίνο ανήκει από το 2016, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Ρίβερ Πλέιτ, μετρώντας ένα γκολ σε 41 συμμετοχές στη Σέριε Α. Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Χέρτα, όπου σημείωσε 13 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει.

Η μοναδική περίπτωση που μοιάζει ικανή να «χαλάσει» τη μεταγραφή του Μπογέ στην ΑΕΚ είναι η… αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για τον Έκι Πόνσε. Ο 21χρονος Αργεντινός αποτελούσε την πρώτη επιλογή της «Ένωσης» για την επίθεση, αλλά ο δανεισμός του από την Ρόμα «ναυάγησε» μετά την επιθυμία του παίκτη να… περιμένει την Έιμπαρ. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες φέρεται ότι υπήρξαν νέες συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους της ΑΕΚ και αυτούς των «τζιαλορόσι» και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, η «Ένωση» ήρθε σε συμφωνία με την Μπράγκα για τον μονοετή δανεισμό του Άλεφ Σαντάνια. Ο 23χρονος χαφ προορίζεται ως… αντι-Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή, ενώ στο deal συμπεριλήφθηκε οψιόν αγοράς ύψους 2 εκατ. ευρώ. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει αγωνιστεί με την Εθνική Κ-20 της «Σελεσάο», ενώ την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού (1 γκολ, 1 ασίστ σε 36 παιχνίδια).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.