Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάος στην Τσέλσι:  Ο «τελειωμένος» Κόντε αλλάζει τις μέρες της προετοιμασίας και ο Σάρι περιμένει…

Χάος στην Τσέλσι: Ο «τελειωμένος» Κόντε αλλάζει τις μέρες της προετοιμασίας και ο Σάρι περιμένει…

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2018 13:43
Ο Αντόνιο Κόντε μπορεί να θεωρείται «τελειωμένος» από την Τσέλσι, ωστόσο μέχρι στιγμής ο σύλλογος δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Έτσι, ο Ιταλός έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες και τους ενημέρωσε να παρουσιαστούν τη Δευτέρα (9/7) στις προπονητικές εγκαταστάσεις. Από την άλλη, ο Μαουρίσιο Σάρι περιμένει στο ακουστικό.

Πρωτοφανή πράγματα στην Τσέλσι! Η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το Σάββατο, ωστόσο παραμένει άγνωστο ποιος θα είναι ο προπονητής!

Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην έξοδο, ωστόσο η διοίκηση δεν τον έχει απομακρύνει ακόμα από την τεχνική ηγεσία λόγω της υψηλής αποζημίωσης που πρέπει να καταβάλλει σε εκείνον και το προπονητικό του τιμ. Την ίδια ώρα, ο «εκλεκτός» των διοικούντων, Μαουρίτσιο Σάρι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Νάπολι (σ.σ. παρότι έχει ανακοινωθεί ο Κάρλο Αντσελότι) και μέχρι στιγμής οι ιθύνοντες των «μπλε» δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με τους «παρτενοπέι» για να το «σπάσουν».

Η διοίκηση της Τσέλσι δεν επιθυμούσε να καταβάλει τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 8 εκατ. ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Σάρι. Αυτή έληξε στις 31 Μαΐου και πλέον η Νάπολι έχει τη δυνατότητα να ζητήσει ότι ποσό επιθυμεί για να αποδεσμεύσει τον Ιταλό τεχνικό.

Το χάος που επικρατεί στο «μπλε» στρατόπεδο δεν επηρεάζει τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τη θέση ισχύος στην οποία βρίσκεται, ενημέρωσε τους παίκτες να βρεθούν τη Δευτέρα (9/7) και όχι το Σάββατο (7/7) στις εγκαταστάσεις της ομάδας για να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις. Δεν αποκλείεται πάντως τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις αφού ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυχτικά τους διοικούντες.

Υπενθυμίζεται ότι από φέτος, το μεταγραφικό παράθυρο στην Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται στις 9 Αυγούστου, δύο ημέρες δηλαδή πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα, η Τσέλσι ξεκινάει τη σεζόν σε ακριβώς ένα μήνα, αφού στις 5 Αυγούστου αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι για το Κομιούνιτι Σίλντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.