Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2018: «Σφράγισε» την πρωτιά με γκολάρα Γιανουζάι το Βέλγιο

Μουντιάλ 2018: «Σφράγισε» την πρωτιά με γκολάρα Γιανουζάι το Βέλγιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/6/2018 22:55
Με γκολάρα του Γιανουζάι, η… δεύτερη ομάδα του Βελγίου κέρδισε με 1-0 την αντίστοιχη της Αγγλίας και εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου, που την φέρνει απέναντι από την Ιαπωνία. Κόντρα στην Κολομβία τα «τρία λιοντάρια».

Σε ένα ματς που κανείς δεν... καίγονταν να κερδίσει, το Βέλγιο επικράτησε με 1-0 της Αγγλίας και εξασφάλισε την πρωτιά του 7ου ομίλου. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα βρουν στο δρόμο τους την Ιαπωνία, ενώ αν πάρουν την πρόκριση θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με Βραζιλία ή Μεξικό. Στον αντίποδα, τα «τρία λιοντάρια» θα αναμετρηθούν με την Κολομβία και ο νικητής θα παίξει με Ελβετία ή Σουηδία για μια θέση στην τετράδα.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αναπληρωματικούς και το πρώτο ημίχρονο ήταν μια… αγγαρεία των παικτών, που δεν έδειξαν μεγάλη διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο. Το Βέλγιο πάντως ήταν πιο κινητικό και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο καλές στιγμές με σουτ του Τίλεμανς (6’) και προβολή του Μπατσουαγί (10’). Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά και το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Στην επανάληψη είδαμε περισσότερα πράγματα. Στο 49’ ο Ράσφορντ αστόχησε από πλεονεκτική θέση και δύο λεπτά μετά το Βέλγιο πήρε προβάδισμα με τρομερό φαλτσαριστό σουτ του Γιανουζάι μέσα από την περιοχή. Μετά το γκολ, η Αγγλία είχε δύο σημαντικές στιγμές για να απαντήσει. Στο 66’ ο Ράσφορντ νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Κουρτουά, ενώ στο 83’ ο Φελαϊνί έδιωξε σχεδόν στη γραμμή το σουτ του Γουέλμπεκ. Τρία λεπτά μετά ο Πίκφορντ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μέρτενς και το 1-0 υπέρ του Βελγίου έμεινε ως το φινάλε.

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Τζόουνς, Στόουνς (46' Μαγκουάιρ), Κέιχιλ, Ρόουζ, Αλεξάντερ-Αρνολντ (80' Γουέλμπεκ), Ντάιερ, Λόφτους-Τσικ, Ντελφ, Ράσφορντ, Βάρντι

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Βερμάλεν (74' Κομπανί), Ντεντονκέρ, Μπογιάτα, Φελαϊνί, Ντεμπελέ, Τσαντλί, Τ. Αζάρ, Τιέλεμανς, Γιανουζάι (86' Μέρτενς), Μπατσουαγί.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.