Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Παστόρε και Σαντόν η Ρόμα

Ανακοίνωσε Παστόρε και Σαντόν η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2018 21:12
Τις μεταγραφές των Χαβιέρ Παστόρε και Ντάβιντε Σαντόν ανακοίνωσε η Ρόμα, η οποία βρίσκεται μια «ανάσα» και από την απόκτηση του 18χρονου Γουίλιαμ Μπιάντα. «Τζιαλορόσο» και ο Ζανιόλο.

Συνεχίζει τις μεταγραφικές τις κινήσεις η Ρόμα, η οποία έφερε στη Ρώμη τους Χαβιέρ Παστόρε και Ντάβιντε Σαντόν.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ το ποσό της μεταγραφής του από την Παρί Σεν Ζερμέν αγγίζει τα 24,7 εκατ. ευρώ. Ο 29χρονος αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά από μια εξαετία, έχοντας κατακτήσει 5 πρωταθλήματα, ισάριθμα Κύπελλα Γαλλίας καθώς και 4 Λιγκ Καπ.

Ανακοίνωσε Παστόρε και Σαντόν η Ρόμα
Την ίδια ώρα, οι «τζιαλορόσι» γνωστοποίησαν την απόκτηση του Ντάβιντε Σαντόν από την Ίντερ, με τον Ιταλό αμυντικό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 27χρονος αποτελούσε μέρος της συμφωνίας των δύο ομάδων για την παραχώρηση του Ράτζα Ναϊνγκολάν στους «νερατζούρι».

Στο deal συμπεριλαμβάνονταν και η απόκτηση του Ιταλού μεσοεπιθετικού, Νικολό Ζανιόλο, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την δεύτερη ομάδα της Ίντερ (14 γκολ, 11 ασίστ σε 35 παιχνίδια). Ο 18χρονος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, ενώ η Ίντερ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Παράλληλα, τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν ότι η επόμενη μεταγραφή της Ρόμα θα είναι ο 18χρονος στόπερ της Λενς, Γουίλιαμ Μπιάντα. Ο 18χρονος αμυντικός θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας ενώ το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η Ρόμα έχει ήδη αποκτήσει τους Άντε Κόριτς, Ιβάν Μαρκάνο, Τζάστιν Κλάιφερτ και Αντόνιο Μιράντε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.