Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2018: Αποχαιρέτησε με νίκη το Περού

Μουντιάλ 2018: Αποχαιρέτησε με νίκη το Περού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2018 19:44
Το αποκλεισμένο Περού κέρδισε με 2-0 την Αυστραλία και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι από την Ρωσία. Καρίγιο (18’) και Γκερέρο (50’) τα γκολ για τους «Ίνκας», αποκλείστηκαν τα «καγκουρό».

Νίκη χωρίς αντίκρισμα πέτυχε το Περού το οποίο κέρδισε με 2-0 την Αυστραλία που επίσης αποχαιρέτησε το Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι «Ίνκας» που πλήρωσαν την αστοχία τους, κυρίως στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τους Δανούς, πήραν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση από το 1978 και αποχαιρέτησαν ως 3οι της βαθμολογίας στον όμιλο.

Η Αυστραλία κυνηγούσε τις λίγες πιθανότητες πρόκρισης που είχε για πρόκριση. Για να τα κατάφερνε ήθελε νίκη επί του Περού και ήττα της Δανίας, από τη Γαλλία, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ώστε να την πιάσει στην 2η θέση. Παρόλα αυτά, το Περού έπαιξε με μεγαλύτερο πάθος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του καλή ευκαιρία. Σκόρερ ήταν ο Καρίγιο (18') που με ένα καταπληκτικό εναέριο σουτ, νίκησε τον Ράιαν και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Οι «σόκερος» προσπάθησαν να απαντήσουν και στο 34’ «άγγιξαν» την ισοφάριση, όμως ο Λέκι δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στην άδεια εστία, καθώς επενέβη σωτήρια ο Σανταμαρία. Η Αυστραλία δεν βρήκε απάντηση και στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) το Περού πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με ωραίο γυριστό σουτ του Γκερέρο.

Το μοναδικό αξιοσημείωτο στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού ήταν η συμμετοχή του Τιμ Κέιχιλ ο οποίος έδωσε το «παρών» σε 4ο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έγινε έτσι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης της Αυστραλίας που παίζει σε Μουντιάλ, ξεπερνώντας τον Μαρκ Σβάρτσερ που είχε παίξει στα 37 του. Οι «σόκερος» εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από τη συνέχεια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.