Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2018: Μοιρασιά για Σενεγάλη και Ιαπωνία

Μουντιάλ 2018: Μοιρασιά για Σενεγάλη και Ιαπωνία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2018 20:01
Η Σενεγάλη προηγήθηκε δύο φορές με Μανέ (11’) και Ουαγκέ (71’), η Ιαπωνία απάντησε ισάριθμες με Ινούι (34’) και Χόντα (78’) και το τελικό 2-2 διατηρεί αμφότερες στην κορυφή του 8ου ομίλου.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Σενεγάλης με την Ιαπωνία στο Γεκατερίνμπουργκ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και διατηρήθηκαν στην κορυφή με 4 βαθμούς. Οι Αφρικανοί προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ με Μανέ και Ουαγκέ όμως δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ αφού οι «μπλε σαμουράι» βρήκαν ισάριθμες απαντήσεις με Ινούι και Χόντα. Το τελικό σκορ δίνει και στους δύο προβάδισμα για την πρόκριση από τον 8ο όμιλο, ωστόσο τα πάντα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα μετά το παιχνίδι της Κολομβίας με την Πολωνία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Σενεγάλη, η οποία προηγήθηκε στο 11ο λεπτό. Ο Σαμπαλί επιχείρησε να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή, ο Καβασίμα έκανε λάθος απομάκρυνση πάνω στον Μανέ και ο τελευταίος χρίστηκε σκόρερ. Η Ιαπωνία προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, όμως στο 22’ χρειάστηκε την επέμβαση του Καβασίμα σε σουτ του Νιάνγκ για να κρατήσει το 1-0.

Το γκολ της ισοφάρισης για τους «μπλε σαμουράι» ήρθε στο 34’ χάρη σε τρομερό πλασαριστό σουτ του Ινού, που έστειλε τη μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία του Εντιάιγ. Η Σενεγάλη βγήκε ξανά μπροστά ψάχνοντας το γκολ και στο 39’ είχε καλή στιγμή με πλασέ του Νιάνγκ, όμως ο Καβασίμα αντέδρασε σωστά κρατώντας το 1-1 ως το ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Ιαπωνία πατούσε καλύτερα και στο 64’ είχε δοκάρι με ωραίο σουτ του Ινούι μέσα από την περιοχή. Η Σενεγάλη κράτησε το 1-1 και στο 71’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Μετά από γύρισμα του Σαμπαλί, ο Νιάνγκ δεν μπόρεσε να κάνει το τακουνάκι, αλλά ήρθε ο Ουαγκέ στο δεύτερο δοκάρι να σκοράρει με σουτ στην κίνηση, βάζοντας ξανά μπροστά στο σκορ τους Αφρικανούς.

Η Ιαπωνία δεν πτοήθηκε και στο 78’ έφερε εκ νέου το σκορ στα ίσια. Μετά από σέντρα του Οσάκο και λάθος έξοδο του Εντιάιγ, ο Ινούι γύρισε στον Χόντα και ο νεοεισελθόντας άσος πλάσαρε εύστοχα από τη μικρή περιοχή. Με αυτό το γκολ ο Ιάπωνας έφτασε τα 4 γκολ σε 9 συμμετοχές στο Μουντιάλ και έγινε ο πρώτος Ασιάτης σκόρερ στη διοργάνωση. Στα εναπομείναντα λεπτά καμία ομάδα δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη και το τελικό 2-2 αφήνει τα πάντα ανοιχτά στον όμιλο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.