Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ασέβεια των Γερμανών: Χειρονομίες στον πάγκο της Σουηδίας μετά το γκολ του Κρόος (vid)

Ασέβεια των Γερμανών: Χειρονομίες στον πάγκο της Σουηδίας μετά το γκολ του Κρόος (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2018 03:46
Μέλος της γερμανικής αποστολής μετά το γκολ του Κρόος στο 90+5’ κινήθηκε προς τον πάγκο της Σουηδίας κάνοντας χειρονομίες, κάτι που έφερε την έκρηξη των Σουηδών. Δείτε το βίντεο

«Άναψαν» τα αίματα στο φινάλε του αγώνα ανάμεσα σε Γερμανία και Σουηδία. Μετά το γκολ του Κρόος, μέλος της γερμανικής αποστολής κατευθύνθηκε στον αντίπαλο πάγκο και σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο στον ομοσπονδιακό τεχνικό των Σκανδιναβών, Γιάνε Άντερσον.

Αυτό έφερε την αντίδραση των Σουηδών με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένταση και να υπάρξουν σπρωξίματα. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Σουηδίας έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού από τους αντιπάλους τους:

«Κάποιοι από τους Γερμανούς πανηγύρισαν την ανατροπή τρέχοντας προς το μέρος μας και κάνοντας χειρονομίες μπροστά στο πρόσωπο μας, κάτι που ήταν ενοχλητικό και εκνευριστικό. Πολλοί από τους παίκτες μου ενοχλήθηκαν. Παλέψαμε για 95 λεπτά και μόλις σφυρίζει ο διαιτητής το τέλος του αγώνα το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ανταλλάξεις χειραψίες και να φύγεις. Είμαι πολύ εκνευρισμένος. Σε καμία περίπτωση δεν αντιδράς όπως αυτοί».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.