Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Σαλάχ και Ουάρντα η αποστολή της Αιγύπτου

Με Σαλάχ και Ουάρντα η αποστολή της Αιγύπτου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/6/2018 15:37
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Αιγύπτου για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή. «Μέσα» και ο Αμρ Ουάρντα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκεται τελικά στην 23αδα που ανακοίνωσε η Αίγυπτος για το Μουντιάλ, παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του στον ώμο. Ο άσος της Λίβερπουλ δεν θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Αιγύπτου ως τις 9 Ιουνίου για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, ενώ το πρώτο ματς για το Μουντιάλ είναι στις 15 Ιουνίου με την Ουρουγουάη.

Στην αποστολή της Αιγύπτου είναι και ο Αμρ Ουάρντα μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η αποστολή της Αιγύπτου:


Τερματοφύλακες: Εσάμ Ελ-Χανταρί (Αλ-Τααβόν), Μοχάμεντ Ελ-Σεναουί (Αλ Αχλί Κάιρο), Σερίφ Εκραμί (Αλ Αχλί Κάιρο)

Αμυντικοί: Αχμέντ Φατί (Αλ Αχλί Κάιρο), Σαάντ Σαμίρ (Αλ Αχλί Κάιρο), Αϊμάν Ασράφ (Αλ Αχλί Κάιρο), Μοχάμεντ Αμπντελσαφί (Αλ Φατέχ), Αχμέντ Χεγκάζι (Γουέστ Μπρομ), Αλί Γκαμπρ (Γουέστ Μπρομ), Αχμέντ Ελμοχαμαντί (Άστον Βίλα, Ομάρ Γκαμπέρ (Λος Άντζελες), Μαχμούντ Χαμντί (Ζάμαλεκ)

Μέσοι: Ταρέκ Χαμέντ (Ζάμαλεκ), Μαχμούντ Σικαμπάλα (Αλ Ραέντ), Αμπνταλάχ Ελ-Σαΐντ (Αλ Αχλί), Σαμ Μορσί (Γουίγκαν), Μοχάμεντ Ελνένι (Άρσεναλ), Μαχμούντ Καράμπα (Αλ Ιτιχάντ), Ραμαντάν Σομπί (Στόουκ), Μαχμούντ Τρεζεγκέ (Κασίμπασα), Αμρ Ουάρντα (ΠΑΟΚ)

Επιθετικοί: Μαρουάν Μοχσέν (Αλ Αχλί Κάιρο), Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.