Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Νόιερ αλλά χωρίς Σανέ η αποστολή της Γερμανίας!

Με Νόιερ αλλά χωρίς Σανέ η αποστολή της Γερμανίας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/6/2018 14:41
Ο Μάνουελ Νόιερ συμπεριλήφθηκε στην 23αδα της Γερμανίας για το Μουντιάλ, όχι όμως και ο Λερόι Σανέ, ο οποίος έμεινε εκτός από τον Γιόακιμ Λεβ!

Εκπλήξεις περιλάμβανε η τελική αποστολή της Γερμανίας για το Μουντιάλ. Ο Μάνουελ Νόιερ αγωνίστηκε βασικός στο φιλικό της Κυριακής (3/6) με την Αυστρία και ο Γιόακιμ Λεβ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, παρά την πολύμηνη αγωνιστική απουσία του.

Ο τερματοφύλακας που «θυσιάστηκε» ήταν ο Μπερντ Λένο, απόφαση που επίσης συζητήθηκε αφού ο Λεβ προτίμησε τον Κέβιν Τραπ.

Από εκεί και πέρα, ο αποκλεισμός που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη έκπληξη είναι αυτός του Λερόι Σανέ, ο οποίος πραγματοποίησε τρομερή χρονιά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι (14 γκολ, 19 ασίστ σε 49 παιχνίδια).

Απ’ όσους βρέθηκαν στην προεπιλογή εκτός έμειναν επίσης οι Γιόναταν Τα και Νιλς Πέτερσεν. Ο τελευταίος είχε πάρει τη θέση του Ζάντρο Βάγκνερ στην προεπιλογή, με αποτέλεσμα ο επιθετικός της Μπάγερν να ανακοινώσει την απόσυρση του από την Εθνική.

Αναλυτικά η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, Κέβιν Τραπ

Αμυντικοί: Ζερόμ Μπόατενγκ, Ματίας Γκίντερ, Γιόνας Έκτορ, Ματς Χούμελς, Τζόσουα Κίμιχ, Μάρβιν Πλάτενχαρντ, Αντόνιο Ρούντιγκερ, Νίκλας Σούλε

Μέσοι: Τζούλιαν Μπραντ, Τζούλιαν Ντράξλερ, Ιλκάι Γκουντογκάν, Σάμι Κεντίρα, Τόνι Κρόος, Μεσούτ Εζίλ, Λέον Γκορέτσκα, Μάρκο Ρόις, Σεμπάστιαν Ρούντι

Επιθετικοί: Μάριο Γκόμεζ, Τίμο Βέρνερ, Τόμας Μίλερ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.