Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Βασιλεία ή Άγιαξ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό

Με Βασιλεία ή Άγιαξ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2018 01:26
Η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ από την Ατλέτικο Μαδρίτης φέρνει στον δρόμο του ΠΑΟΚ είτε την Βασιλεία είτε τον Άγιαξ για τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για τον ΠΑΟΚ. Η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ από την Ατλέτικο Μαδρίτης έριξε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο γκρουπ των ανίσχυρων στην κλήρωση για τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που σημαίνει πως οι Θεσσαλονικείς θα βρουν στον δρόμο τους τον Άγιαξ ή την Βασιλεία.

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει θέση στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης μέσω του πρωταθλήματός της, η Ατλέτικο άφησε κενή τη θέση των ομίλων που αντιστοιχεί στην κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή η θέση ανήκει πλέον στην 3η ομάδα της Γαλλίας, που κανονικά θα ξεκινούσε από τον 3ο προκριματικό γύρο.

Το κενό που δημιουργείται εκεί θα πρέπει να συμπληρωθεί από ομάδες του 2ου προκριματικού, όπου συμμετέχουν οι δευτεραθλήτριες Τουρκίας, Τσεχίας, Ελβετίας, Ολλανδίας, Ελλάδας και Αυστρίας. Οι δύο πρώτες προβιβάζονται, λόγω υψηλότερης βαθμολογίας των χωρών τους, στον 3ο προκριματικό, αφήνοντας τέσσερις ομάδες πίσω τους, τη Βασιλεία, τον Άγιαξ, τον ΠΑΟΚ και τη Στουρμ Γκρατς.

Βασιλεία και Άγιαξ έχουν υψηλότερη βαθμολογία και μπαίνουν στο γκρουπ των ισχυρών, κάτι που σημαίνει ότι γίνονται αυτόματα πιθανοί αντίπαλοι του «Δικεφάλου» στον 2ο προκριματικό.

Ισχυροί

Βασιλεία 71.000
Αγιαξ 53.500

Ανίσχυροι

ΠΑΟΚ 29.500
Στουρμ Γκρατς 6.750

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα μάθει τον πρώτο της αντίπαλο στις 19 Ιουνίου και θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της το διήμερο 24/25 Ιουλίου, με τους επαναληπτικούς να είναι προγραμματισμένοι για τις 31 Ιουλίου / 1η Αυγούστου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.