Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος και επίσημα ο Ουζουνίδης από τον Παναθηναϊκό

Τέλος και επίσημα ο Ουζουνίδης από τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2018 15:21
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη για τη συνεργασία που είχαν οι δυο πλευρές και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/5) ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, Χριστόφορος Κόλα και Νίκος Γιάγκου. Οι τρεις είχαν συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, για να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στα συμβόλαια τους.

Το συμβόλαιο του Ουζουνίδη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και όπως ήταν γνωστό δεν επρόκειτο να ανανεωθεί. Το μεσημέρι της Τετάρτης (16/5) η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Έλληνα τεχνικό για τη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Έναν άνθρωπο με τον οποίο μας συνέδεσαν πολλές δυσκολίες αλλά και συγκινητικές στιγμές στον ενάμιση χρόνο της κοινής μας πορείας. Η διαδρομή του είχε ξεχωριστή σημασία για όλους στην ομάδα και η προσφορά του είναι αναγνωρίσιμη.

Η Παναθηναϊκή οικογένεια του εύχεται εγκάρδια κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία
»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε στη δήλωση του:

«Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τον Μαρίνο Ουζουνίδη και όλο το προπονητικό τιμ για τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε, τιμώντας τον σύλλογο με όλες του τις δυνάμεις και κατάφερνε κάθε φορά να παρουσιάζει μία ομάδα που να στέκεται στις περιστάσεις και να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες που συνέχισαν να δουλεύουν σκληρά και παρ'όλες τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στον σύλλογο κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα σε πάρα πολύ καλό αγωνιστικό σημείο. Είναι περιπτώσεις που όλη τη χρονιά έγιναν στο "Γ. Καλαφάτης" και νομίζω ότι όσοι ποδοσφαιριστές μείνουν θα πρέπει να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για να φτάσουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης για άλλη μία φορά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποχωρήσουν για όλα αυτά που έκαναν στην ομάδα αυτή την τελευταία χρονιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό επιτελείο, που με τις γνώσεις και τη βοήθεια του συνέβαλε στη σωστή λειτουργία της ομάδας, όπως και στους εργαζομένους στο "Γ. Καλαφάτης" για τη συνεισφορά τους όλο αυτό το διάστημα
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.