Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Άλαρνταϊς από την Έβερτον, φαβορί ο Σίλβα

Τέλος ο Άλαρνταϊς από την Έβερτον, φαβορί ο Σίλβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2018 14:53
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Έβερτον αποτελεί ο Σαμ Άλαρνταϊς! Φαβορί ο Μάρκο Σιλβα.

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Έβερτον ο Σαμ Άλαρνταϊς. Ο «Big Sam» είχε χθες (15/5) συνάντηση με τη διοίκηση των «ζαχαρωτών», στην οποία ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019.

Ο Άγγλος τεχνικός ανέλαβε την Έβερτον τον περασμένο Νοέμβριο όταν βρίσκονταν στην 17η θέση με +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και στους επτά μήνες που έμεινε στο «Γκούντισον Παρκ» την οδήγησε στην 8η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 49 βαθμούς.

Ωστόσο, η διοίκηση αποφάσισε να πορευτεί με νέο τεχνικό την επόμενη σεζόν κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποζημιώσει τον 63χρονο με το ποσό των 6,8 εκατ. ευρώ προκειμένου να «σπάσει» το συμβόλαιο του. Έτσι λοιπόν, ο Άλαρνταϊς θα λάβει ένα ποσό μεγαλύτερο των 10 εκατ. ευρώ για περίπου επτά μήνες δουλειάς.

Φαβορί για τη θέση είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είχε ακουστεί για τον πάγκο της Έβερτον και τον περασμένο Νοέμβριο όταν βρίσκονταν στην Γουότφορντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.