Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική ήττα για την πειραματική Εθνική

Φιλική ήττα για την πειραματική Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2018 22:47
Η πειραματική Εθνική Ελλάδας είχε δύο δοκάρια, αλλά έμεινε νωρίς με δέκα (43’ Γιαννούλης) και ηττήθηκε με 2-0 από την Σαουδική Αραβία σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Σεβίλλη.

Φιλική ήττα με 2-0 από την…. μουντιαλική Σαουδική Αραβία γνώρισε η Εθνική Ελλάδας στη Σεβίλλη. Ο Μίκαελ Σκίμπε παρέταξε πειραματική ενδεκάδα με παίκτες που δεν είχαν ξαναπαίξει ποτέ και η «γαλανόλευκη» περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σ’ αυτό έπαιξε ρόλο και η (άδικη) αποβολή του Γιαννούλη στο 43’ αν και μέχρι εκείνο το σημείο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν είχε δείξει πολλά στο χορτάρι.

Οι Σαουδάραβες μπήκαν καλύτερα στο ματς και στην πρώτη τους ευκαιρία πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Στο 19’, οι παίκτες του Πίτσι εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική αδράνεια της ελληνικής άμυνας και ο Αλ Νταουσάρι με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η πρώτη και μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή της Ελλάδας στο πρώτο μέρος ήρθε στο 33’ με τον Μπακασέτα να σημαδεύει το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν δέκα λεπτά μετά, με τον Γιαννούλη να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη, παρότι έκανε καθαρό μαρκάρισμα. Ο Έλληνας άσος έγραψε έτσι… ιστορία αφού έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Εθνικής που αποβλήθηκε στο ντεμπούτο του.

Στο δεύτερο μέρος η Ελλάδα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και η Σαουδική Αραβία είχε καλές στιγμές με σουτ των Αλ Σέχρι (53’, 67’), Αλ Χαουσλαουί (57’) για ένα δεύτερο γκολ. Η Εθνική απάντησε στις ευκαιρίες στο 79’ έχοντας δοκάρι σε σουτ του Κουλούρη, όμως στο επόμενο λεπτό η Σαουδική Αραβία διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με ωραίο σουτ του Κάνου μέσα από την περιοχή.

Σαουδική Αραβία (Πίτσι): Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ-Μπρέικ (Μοουαλάντ), Ομ. Χαουσλαουί (62' Αλ Μπουλαϊχί), Χαουσλαουί, Σαχράνι, Αλ Φαράζ, Οταΐφ (82' Καϊμπρί), Αλ Τζασίμ (62' Κάνου), Αλ Σέχρι, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σαλαουί (72' Αλ Μουαλάτ).

Ελλάδα (Σκίμπε): Μπάρκας (46' Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης (71' Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Λημνιός (46' Λαμπρόπουλος), Πέλκας (60' Μάνταλος), Μπακασέτας (92' Γαλανόπουλος), Μανιάς (60' Κουλούρης).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.