Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αήττητο ήταν και πάει!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αήττητο ήταν και πάει!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2018 23:38
Η Μπαρτσελόνα παρατάχθηκε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι και ηττήθηκε με 5-4 από την Λεβάντε στη Βαλένθια, χάνοντας μια ιστορική ευκαιρία για αήττητο πρωτάθλημα. Χατ-τρικ για Μπόατενγκ και Κουτίνιο, επέστρεψαν από το 5-1 αλλά δεν τα κατάφεραν οι Καταλανοί.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε ρεπό στον Μέσι ενόψει Μουντιάλ και το πλήρωσε… Η Λεβάντε με μία ανεπανάληπτη εμφάνιση προηγήθηκε με 5-1 της Μπαρτσελόνα στο 56’ (!) και τελικά πήρε τη νίκη με 5-4 στη Βαλένθια, υποχρεώνοντας τους Καταλανούς στην πρώτη τους φετινή ήττα στη Πριμέρα Ντιβιζιόν, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος!

Η Λεβάντε μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 9’ άνοιξε το σκορ με πλασέ του Μπόατενγκ από τη μικρή περιοχή. Δύο λεπτό μετά ο Μπάρντι σημάδεψε το δοκάρι από θέση βολής, όμως στο 30’ ο Μπόατενγκ εκμεταλλεύτηκε την νέα αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και «έγραψε» το 2-0. Η Μπαρτσελόνα έπαιζε με παίκτη λιγότερο στη συγκεκριμένη φάση λόγω τραυματισμού του Βερμάελεν, ο οποίος μετά το γκολ έδωσε τη θέση του στον Πικέ.

Οι Καταλανοί κατάφεραν να μειώσουν στο 38’ με τρομερό σουτ του Κουτίνιο από το ημικύκλιο, όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’) η Λεβάντε εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Άλμπα και έκανε το 3-1 με τρομερό φαλτσαριστό σουτ του Μπάρντι.

Κάθε επίθεση της Λεβάντε… μύριζε γκολ και στο 50’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-1 με εύστοχο τετ-α-τετ του Μπόατενγκ, ο οποίος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ. Στο 54’ του διαγώνιο σουτ του Μπάρντι πέρασε δίπλα από το δοκάρι, όμως στο 56’ ο Σκοπιανός δεν αστόχησε, πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ στο ματς για το εντυπωσιακό 5-1!

Κάπου εκεί η Μπαρτσελόνα θυμήθηκε πως παίζει στο ματς και στο 59’ μείωσε σε 5-2 με κοντινό σουτ του Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος «χτύπησε» ξανά στο 64’ ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ με τρομερό βολέ έξω από την περιοχή. Οι Καταλανοί επέστρεψαν για τα καλά στο ματς στο 71’, με τον Σουάρες να μειώνει σε 5-4 με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Μπουσκέτς.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε ένα 20λεπτο μαζί με τις καθυστερήσεις για να γλιτώσει την ήττα αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 74’ ο Σουάρες αστόχησε με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 82’ ο Λούνα φλέρταρε με αυτογκόλ σε προσπάθεια να διώξει την σέντρα του Άλμπα.

Η Λεβάντε άντεξε την πίεση και στο 90’ θα μπορούσε να πετύχει 6ο γκολ έπειτα από τραγικό λάθος του Μπουσκέτς, όμως ο Ροτσίνα κατάφερε να αστοχήσει ουσιαστικά σε κενή εστία. Το 5-4 έμεινε ως το τέλος και η Μπαρτσελόνα έχασε μια «χρυσή» ευκαιρία για αήττητο πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.