Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Βαριά ήττα και… Γιουρόπα Λιγκ η Τσέλσι, «έβρεξε» γκολ στο «Γουέμπλεϊ»

Πρέμιερ Λιγκ: Βαριά ήττα και… Γιουρόπα Λιγκ η Τσέλσι, «έβρεξε» γκολ στο «Γουέμπλεϊ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2018 20:06
Η Τσέλσι δεν… κατέβηκε ποτέ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Νιούκαστλ, τερματίζοντας οριστικά στην 5η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Κατέλαβε την 3η θέση η Τότεναμ, 5-4 την Λέστερ στο «Γουέμπλεϊ».

Το μυαλό της στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας είχε η Τσέλσι, η οποία πραγματοποίησε αποκαρδιωτική εμφάνιση και ηττήθηκε με 3-0 από την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Οι «μπλε» χρειάζονταν μόνο νίκη και ήττα της Λίβερπουλ για να τερματίσουν στην 4αδα, ωστόσο δεν έγινε τίποτα από τα δύο και έτσι τη νέα σεζόν θα παίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Αντόνιο Κόντε παρέταξε την ομάδα με αλλαγές και οι Λονδρέζοι δεν απείλησαν σε κανένα σημείο με εξαίρεση μια ευκαιρία με τον Ζιρού στο 53’. Αντίθετα, η Νιούκαστλ δημιούργησε μεγάλο αριθμό ευκαιριών και πέτυχε τρία γκολ με τους Γκέιλ (29’) και Πέρεθ (59’, 63’).

Έβρεξε γκολ στο «Γουέμπλεϊ»


Πρέμιερ Λιγκ: Βαριά ήττα και… Γιουρόπα Λιγκ η Τσέλσι, «έβρεξε» γκολ στο «Γουέμπλεϊ»
Στο άλλο ματς, η Τότεναμ κέρδισε με 5-4 την Λέστερ στο «Γουέμπλεϊ» και εξασφάλισε την 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «αλεπούδες» προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με τον Βάρντι, όμως στο 7’ ο Κέιν –που κυνηγούσε τον Σαλάχ στη μάχη για το Χρυσό Παπούτσι της Πρέμιερ Λιγκ- ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Η Λέστερ δεν πτοήθηκε και πέτυχε δύο γκολ με Μαχρέζ (16’) και Ιεανάτσο (47’), όμως η Τότεναμ έφερε… τούμπα το ματς με Λαμέλα (49’, 60’) και Φουχς (53’ αυτ.).

Ο Βάρντι με δεύτερο προσωπικό γκολ ισοφάρισε σε 4-4 στο 73’, όμως τρία λεπτά μετά ο Κέιν διαμόρφωσε το τελικό 5-4 και έφτασε τα 30 γκολ στο πρωτάθλημα. Επίδοση που όμως δεν ήταν αρκετή για να ξεπεράσει τον Σαλάχ (32 γκολ).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.