Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Το σήκωσε με τεσσάρα η Γιουβέντους (vid)

Κύπελλο Ιταλίας: Το σήκωσε με τεσσάρα η Γιουβέντους (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/5/2018 00:30
Η Γιουβέντους διέλυσε με 4-0 την Μίλαν στον τελικό του Κυπέλλου και οδεύει για το 4ο σερί νταμπλ. Μπενατιά (56’, 64’), Κόστα (61’) και Κάλινιτς (76’ αυτ.) τα γκολ, δύο μεγάλες γκάφες από Ντοναρούμα.

Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, η Γιουβέντους επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της Μίλαν στον τελικό του Κυπέλλου και κατέκτησε το τρόπαιο για 13η φορά στην ιστορία της. Έτσι, οδεύει ολοταχώς για το 4ο σερί νταμπλ στην Ιταλία!

Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές στο πρώτο μέρος και το παιχνίδι κύλησε χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις. Ο Μπουφόν είπε «όχι» στον Κουτρόνε στο 9’, ενώ στο 33’ ο έμπειρος γκολκίπερ έβγαλε με δυσκολία το μακρινό σουτ του Σούσο. Στον αντίποδα, η Γιουβέντους απείλησε στο 21’ με σέντρα-σουτ του Κουαδράδο, ενώ στο 37’ η κεφαλιά του Μάντζουκιτς δεν προβλημάτισε τον Ντοναρούμα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο γκολκίπερ της Μίλαν πραγματοποίησε δύο μεγάλες επεμβάσεις σε δυνατά σουτ του Ντιμπάλα (52, 55’), ωστόσο στο 56’ ο Πιάνιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπενατιά με όμορφη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 60’ ο Ντοναρούμα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ντιμπάλα από τα 25 μέτρα, όμως στο επόμενο λεπτό έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του στο δυνατό σουτ του Ντάγκλας Κόστα και το 2-0 ήταν γεγονός. Τρία λεπτά μετά ο νεαρός γκολκίπερ έχασε ξανά τη μπάλα από τα χέρια του και έδωσε την ευκαιρία στον Μπενατιά να πετύχει δεύτερο γκολ για το 3-0.

Η Μίλαν προσπάθησε να απαντήσει και στο 72’ είχε δοκάρι έπειτα από λάθος απομάκρυνση του Ματουιντί, όμως στο 76’ ο Κάλινιτς υπέπεσε αυτός σε αυτογκόλ και διαμόρφωσε το τελικό 4-0, βάζοντας το... κερασάκι στην τούρτα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.