Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Βαθμός παραμονής για Χάντερσφιλντ, ψάχνει θαύμα η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Βαθμός παραμονής για Χάντερσφιλντ, ψάχνει θαύμα η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2018 23:58
Η Χάντερσφιλντ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και «σφράγισε» την παραμονή στην κατηγορία, ενώ παράλληλα εκμηδένισε τις ελπίδες των «μπλε» για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο με θαύμα θα σωθεί η Σουόνσι.

Την παραμονή της στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ πανηγυρίζει η Χάντερσφιλντ μετά το ισόπαλο 1-1 με την Τσέλσι στο Λονδίνο. Οι νεοφώτιστοι χρειάζονταν ένα βαθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια για να σωθούν και τα κατάφεραν σήμερα, με αποτέλεσμα να καταδικάσουν την Σουόνσι, η οποία αποχαιρετά την κατηγορία. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί η ουαλική ομάδα είναι να κερδίσει την Στόουκ την τελευταία αγωνιστική, να χάσει η Σαουθάμπτον από την Μάντσεστερ Σίτι και παράλληλα να καλύψει τη μεγάλη διαφορά τερμάτων (-18 έναντι -27).

Στον αντίποδα, η Τσέλσι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και το μόνο σενάριο που την βγάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι να πάρει «διπλό» στο Νιούκαστλ και την ίδια ώρα η Λίβερπουλ να ηττηθεί στο «Άνφιλντ» από την Μπράιτον. Παράλληλα, με το ισόπαλο 1-1, η Τότεναμ «σφράγισε» και μαθηματικά την παρουσία της στην τετράδα.

Στα του αγώνα, η Τσέλσι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Λίβερπουλ, με τον Αντόνιο Κόντε να αφήνει στον πάγκο τους Αζάρ και Ζιρού. Οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν στο 12’, με τον Ρούντιγκερ να αστοχεί μόνος του από τα δύο μέτρα. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους «μπλε» οι οποίοι περιορίστηκαν σε φλύαρη υπεροχή και αδυνατούσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα της Χάντερσφιλντ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αποκλειστικό στόχο να κρατήσουν το μηδέν ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική αδράνεια της Τσέλσι και άνοιξαν το σκορ με τον Ντεπουάτρ κόντρα στη ροή του ματς. Στα αξιοσημείωτα πως ένα λεπτό πριν το 0-1 οι γηπεδούχοι σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ρούντιγκερ για να πάρουν αυτοί το προβάδισμα.

Η συνέχεια ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των «μπλε», οι οποίοι τα έπαιξαν όλα για όλα για την ανατροπή. Το 1-1 ήρθε στο 62’ με ένα τυχερό γκολ του Μάρκος Αλόνσο, που θύμισε το αυτογκόλ του Μίλνερ στον ημιτελικό της Λίβερπουλ με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο». Οι Λονδρέζοι πίεσαν ασφυχτικά για το 2-1 και στο 83’ «άγγιξαν» το γκολ, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Κρίστενσεν. Η Χάντερσφιλντ κράτησε με νύχια και με δόντια το 1-1 και με το σφύριγμα της λήξης πανηγύρισε την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.