Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προτό: «Με το VAR ο Ολυμπιακός θα ήταν πρωταθλητής με 10 βαθμούς διαφορά»

Προτό: «Με το VAR ο Ολυμπιακός θα ήταν πρωταθλητής με 10 βαθμούς διαφορά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2018 20:30
Ο Σίλβιο Προτό μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του κι αναφέρθηκε στα διαιτητικά λάθη που θεωρεί ότι έγιναν εις βάρος του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν. Ο ίδιος ανέφερε ως πιθανή την αποχώρηση του και τόνισε πως ο σύλλογος θα μειώσει το μπάτζετ την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού στη «Derniere Heure»:

Για τη διαιτησία: «Μακροπρόθεσμα είμαι σίγουρος ότι το VAR θα γίνει η πιο σημαντική ανακάλυψη στο ποδόσφαιρο. Αυτό θα σταματήσει όλη την απάτη που μολύνει το σπορ. Αν υπήρχε VAR στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός θα είχε πάρει το πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορά. Υπήρχαν πολλές αποφάσεις εναντίον μας από τους διαιτητές».

Για το μέλλον του στους Πειραιώτες: «Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα αλλά μπορώ να μείνω ελεύθερος. Είναι πιθανό να μείνω αλλά ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός θα μειώσει το μπάτζετ την επόμενη σεζόν. Έτσι δεν αποκλείω τίποτα. Ασφαλώς και η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Έχω ραντεβού σε δέκα μέρες με την διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει».

Για την σχέση του με τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Είναι ωραίο να βλέπεις την υποστήριξη του κόσμου, είναι σημαντικό. Αυτή η χρονιά με τον Ολυμπιακό ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου. Πήγα στην ομάδα σαν δεύτερη επιλογή, πίσω από Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα. Πήρα την θέση του και είχα μια πολύ καλή σεζόν. Κι όλα αυτά ενώ είχα ένα δύσκολο μήνα στην Οστάνδη με τραυματισμό. Έπαιξα στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Γιουβέντους κι έκανα μια πολύ καλή εμφάνιση. Τρεις εβδομάδες αργότερα οι οπαδοί της ομάδας έλεγαν σύνθημα για μένα. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό. Μπορώ να πω ότι πνευματικά και σωματικά είμαι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι ήμουν πριν από τρία και τέσσερα χρόνια».

Για την σύγκριση ανάμεσα σε βελγικό και ελληνικό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι πιο δύσκολο από το βελγικό. Αν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έπαιζαν αυτή την σεζόν στο Βέλγιο, θα είχαν πάρει το πρωτάθλημα. Ακόμα και ο Ατρόμητος θα μπορούσε να κοντράρει τους καλύτερους».

Τέλος, για το πρόστιμο που επέβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Είναι αλήθεια, πληρώσαμε το πρόστιμο. Κάθε πρόεδρος έχει την προσωπικότητα του, έχει το δικό του στυλ. Ήταν το δεύτερο πρόστιμο που πλήρωσα στην καριέρα μου. Το πρώτο ήταν είκοσι ευρώ γιατί είχα καθυστερήσει σε μια προπόνηση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.