Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη… σωτηρίας η Σαουθάμπτον

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη… σωτηρίας η Σαουθάμπτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2018 01:29
Με τον Γκαμπιαντίνι να βρίσκει δίχτυα ως αλλαγή, η Σαουθάμπτον κέρδισε με 1-0 την Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή, την ώρα που οι «κύκνοι» βρίσκονται σε δυσχερή θέση. Υποβιβάστηκε η Γουέστ Μπρομ.

Σ’ ένα παιχνίδι… τελικό για την αποφυγή του υποβιβασμού, η Σαουθάμπτον κέρδισε με 1-0 την Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή. Οι «Άγιοι» ξέφυγαν με +3 από τους Ουαλούς μια αγωνιστική πριν το τέλος και με δεδομένο τη μεγάλη διαφορά τερμάτων (-18 έναντι -27) μοιάζει αδύνατον να υποβιβαστούν.

Η Σαουθάμπτον είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο ματς και στο 72’ πέτυχε το γκολ με τον Γκαμπιαντίνι, ο οποίος είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι. Η Σουόνσι δεν βρήκε απάντηση και πλέον χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να σωθεί. Συγκεκριμένα να κερδίσει εντός έδρας την υποβιβασμένη Στόουκ και την ίδια ώρα η Χάντερσφιλντ να μην πάρει βαθμό στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Τσέλσι (εκτός) και Άρσεναλ (εντός).

Την ίδια ώρα, η Γουέστ Μπρομ του καλύτερου προπονητή του μήνα στην Πρέμιερ Λιγκ, Ντάρεν Μουρ, υποβιβάστηκε πάρα την μεγάλη προσπάθεια που έκανε μέσα στον Απρίλιο, καθ’ όλη την διάρκεια του οποίου έμεινε αήττητη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.