Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Φινάλε με ήττα για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Φινάλε με ήττα για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2018 21:59
Ο Παναθηναϊκός είχε το μυαλό τους στις εξελίξεις της επόμενης μέρας και ηττήθηκε με 2-1 από την Ξάνθη στη Λεωφόρο. Κασάδο (44’) και Ντουρίτσκοβιτς (66’) τα γκολ για τους Ακρίτες, προηγήθηκαν με γκολάρα του Λουτσιάνο (11’) οι «πράσινοι».

Με ήττα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την πιο εφιαλτική σεζόν της ιστορίας του. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με ανατροπή (2-1) από την Ξάνθη στη Λεωφόρο, ωστόσο στο μυαλό όλων είναι η επόμενη μέρα…

Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και άρχισε από το 7ο λεπτό εξαιτίας της χθεσινής διακοπής λόγω βροχής. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά το ματς αφού στο 11’ πήρε προβάδισμα με τρομερό σουτ του Λουτσιάνο από το ημικύκλιο.

Η συνέχεια του αγώνα είχε πολλά λάθη και οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις. Ωστόσο, στο 44’ ο Ντουρίτσκοβιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Κασάδο προσπάθησε να πιάσει κεφαλιά, με τη μπάλα να βρίσκει στον αυχένα του και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1!

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε μεγάλη διάθεση να κυνηγήσει τη νίκη και οι Ακρίτες ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 66’. Ο Κάστρο έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Ντουρίτσκοβιτς, ο οποίος τσίμπησε τη μπάλα στην περιοχή και νίκησε τον Διούδη για το 1-2. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα (69’) με μακρινό σουτ του Λουτσιάνο, ωστόσο ο Γκαραβέλης έδιωξε εντυπωσιακά.

Ακολούθησαν τρεις καλές στιγμές της Ξάνθης με κεφαλιές των Σνάρνα (74’), Κασάδο (74’) και απευθείας φάουλ του Ντουρίτσκοβιτς (75’), ωστόσο ο Διούδης αντέδρασε σωστά και το 1-2 έμεινε ως το τέλος. Αυτό ήταν το 3ο σερί «διπλό» της Ξάνθης στη Λεωφόρο, με τους Ακρίτες πάντως να τερματίζουν στην 6η θέση και να μένουν εκτός Ευρώπης, αφού υστερούν στην ισοβαθμία με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.