Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εποχή Τζέραρντ στην Ρέιντζερς

Εποχή Τζέραρντ στην Ρέιντζερς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2018 16:18
Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Ρέιντζερς, με τον θρύλο της Λίβερπουλ να βάζει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τους Σκωτσέζους.

Εποχή Στίβεν Τζέραρντ στην Ρέιντζερς! Ο θρύλος της Λίβερπουλ και μέχρι πρότινος προπονητής της U18 των «κόκκινων» έδωσε τα χέρια με τους Σκωτσέζους και έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τους «Gers», το οποίο θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι.

«Είναι τιμή μου που είμαι προπονητής της Ρέιντζερς. Έχω τεράστιο σεβασμό γι’ αυτό τον σύλλογο, την ιστορία και την παράδοση του. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι, στοχεύοντας να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες που έχει πετύχει αυτός ο σύλλογος» δήλωσε μετά τις ανακοινώσεις ο 37χρονος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το «Old Firm» αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού στον πάγκο της Σέλτικ βρίσκεται ο τελευταίος προπονητής στην καριέρα του Τζέραρντ, Μπρένταν Ρότζερς.

Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή η Ρέιντζερς βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 68 βαθμούς (ισοβαθμεί με την Αμπερντίν) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εξασφαλίσει θέση για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.