Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζιντάν: «Αποκλείσαμε Παρί, Γιουβέντους, Μπάγερν»!

Ζιντάν: «Αποκλείσαμε Παρί, Γιουβέντους, Μπάγερν»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2018 01:14
Ευτυχισμένος για την πρόκριση της Ρεάλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για 3η σερί φορά δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος παραδέχτηκε πως η ομάδα του υπέφερε αλλά και πως ήταν κάτι λογικό απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους.

«Υποφέραμε και ήταν λογικό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και όταν όλα τελειώνουν καλά, είναι τέλεια. Αγωνιστήκαμε κόντρα σε μία τεράστια ομάδα. Το ίδιο συνέβη και με τη Γιουβέντους και την Παρί και τους αποκλείσαμε. Είμαστε ευτυχισμένοι που τους νικήσαμε, αλλά χωρίς να υποφέραμε, δεν θα μπορούσε να συμβεί» τόνισε ο Γάλλος τεχνικός που έγινε ο πρώτος τεχνικός που φτάνει σε τρεις διαδοχικούς τελικούς μετά τον Μαρσέλο Λίπι (1996, 97, 98).

Ο «Ζιζού» δεν θα μπορούσε να μην αποθεώσει τον Μπενζεμά για τα δύο γκολ όσο και τον Νάβας για τις μεγάλες επεμβάσεις του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μπενζεμά, είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά και το αξίζει. Ο Νάβας έκανε μεγάλες επεμβάσεις στο β' μέρος και νίκησε παίκτες τεράστιας εμβέλειας. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτόν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.