Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ: «Θέλω ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ με την ΑΕΚ»

Χιμένεθ: «Θέλω ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ με την ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/5/2018 21:51
Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τον επόμενο μεγάλη στόχο του με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι θέλει να οδηγήσει την «Ένωση» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στο στούντιο του COSMOTESPORTS προκειμένου να μιλήσει για τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου.

Όταν ρωτήθηκε αν αυτό που του λείπει είναι η συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, δεν έκρυψε ότι αυτό αποτελεί τον επόμενο στόχο του. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτό που του λείπει με την ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να προστεθεί και η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι κάτι που το θέλουν και οι προπονητές και οι παίκτες».

Για τους πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ: «Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι εύκολο, γιατί σε αυτή τη διοργάνωση συμμετέχουν οι καλύτεροι από κάθε πρωτάθλημα. Δεν έχω αφιερώσει ακόμη πολύ χρόνο για να μελετήσω τους αντιπάλους, ξέρω ότι θα έχουμε δύο προκριματικούς γύρους, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να κάνουμε λίγο ακόμη μεγαλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο και να δείξουμε ότι και στην Ελλάδα παίζεται ποδόσφαιρο και καθαρό ποδόσφαιρο».

Για το ότι μιλάει σαν να είναι δεδομένη η παραμονή του στην ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό που μιλάω με τον πρόεδρο και νιώθω την ΑΕΚ σαν την οικογένειά μου. Θα πρέπει πρώτα να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος, έχουμε και τον τελικό Κυπέλλου που είναι πολύ σημαντικός και θα πρέπει να συζητήσουμε και για το αθλητικό πρότζεκτ. Όμως, έχω πει στους παίκτες που να αφήσουν στην άκρη προσωπικά θέματα, να μη τους επηρεάζουν και να είναι συγκεντρωμένοι, οπότε θα ήταν πολύ εγωιστικό να σκέφτομαι εγώ ένα δικό μου θέμα πριν τελειώσει η χρονιά».

Για το Σαντιάγο Μπερναμπέου ως έδρα: «90 λεπτά στο Μπερναμπέου είναι πάρα πολλά. Είχα την τιμή να κερδίσω και σαν παίκτης και σαν προπονητής εκεί, αλλά όλες τις φορές ήταν σαν να περίμενα... να αδειάσει κλεψύδρα. Δεν περνούσε η ώρα. Ο αγώνας διαρκούσε πολύ περισσότερο».

Για το αν σκέφτεται να είναι στον πάγκο στα 73 του, όπως ο Γιουπ Χάινκες: «Οι καλύτεροι προπονητές που είχα, ήταν σε προχωρημένη ηλικία. Με γκρίζα μαλλιά. Αλλά εγώ επειδή είμαι πολύ... ανήσυχος, θα πρέπει να προσέξω για το πώς θα είμαι σε αυτή την ηλικία. Η αλήθεια είναι ότι το ποδόσφαιρο αλλάζει συνεχώς, πρέπει συνεχώς να ενημερώνεσαι, να βελτιώνεσαι και όπως σε όλα τα επαγγέλματα, ή μένεις στο σήμερα ή... πεθαίνεις. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με την ηλικία».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής κι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ημασταν συμπαίκτες στην Ολυμπιακή ομάδα της Ισπανίας. Ημασταν αντίπαλοι στο ισπανικό πρωτάθλημα. Είναι ένας τζέντλεμαν και θεωρώ ότι θα ήταν άδικο να μην συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.