Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Κλειδώνει» το σεντόνι η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: «Κλειδώνει» το σεντόνι η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/5/2018 01:04
Η Τότεναμ κέρδισε με 2-0 την Γουότφορντ στο «Γουέμπλεϊ» και έκανε ακόμα ένα βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ξεφεύγοντας με +5 από την Τσέλσι τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Τραγικό λάθος από Καρνέζη στο 1ο γκολ.

Μόνο με… αυτοκτονία θα χάσει το σεντόνι η Τότεναμ. Οι «πετεινοί» επικράτησαν με 2-0 της Γουότφορντ στο «Γουέμπλεϊ» και βρίσκονται στο +5 από την 5η Τσέλσι με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος. Με δεδομένο ότι υπερτερούν στην ισοβαθμία με τους «μπλε» (+37 έναντι +26), οι Β. Λονδρέζοι χρειάζονται τέσσερις βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια με Γουέστ Μπρομ (εκτός), Νιούκαστλ (εντός) και Λέστερ (εντός) για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο προηγήθηκε στο 16’, όταν ο Καρνέζης έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και επέτρεψε στον Έρικσεν να δώσει έτοιμο γκολ στον Ντέλε Άλι για το 1-0. Η Γουότφορντ προσπάθησε να απαντήσει αλλά ο Γιορίς κράτησε το μηδέν στα σουτ των Γκρέι (26’) και Ριτσάρλισον (44’).

Τα πάντα τελείωσαν στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’), με τον Κέιν να σκοράρει με μονοκόμματο πλασέ από το ύψος του πέναλτι για το 2-0. Στο 68’ ο Βερτόνγχεν είδε δοκάρι με κεφαλιά για να «κλειδώσει» το ματς, ενώ δύο λεπτά μετά ο Ριτσάρλισον αστόχησε με σουτ από τη μικρή περιοχή. Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η Τότεναμ έφτασε τους 70+ βαθμούς για 3η σερί χρονιά (το είχε καταφέρει μόλις 2 φορές στις προηγούμενες 23 σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.