Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Πεντάρα η Μαρσέιγ, δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά ο Μήτρογλου (video)

Σαμπιονά: Πεντάρα η Μαρσέιγ, δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά ο Μήτρογλου (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2018 20:20
Η Μαρσέιγ διέλυσε με 5-1 την Λιλ στο «Βελοντρόμ», με τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μαρσέιγ το παιχνίδι με τη Λιλ στο «Βελοντρόμ». Οι Μασσαλοί πήραν εμφατική νίκη με 5-1 και πλέον ετοιμάζονται για τον πρώτο παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρθία «καθάρισε» από το πρώτο μέρος το ματς, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Ο Τοβέν σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα (12’, 30’ πεν,) της ομάδας του και στη συνέχεια ήρθε η σειρά του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά για το 3-0 στο 35’ ενώ τρία λεπτά μετά (38’) βρήκε ξανά δίχτυα με ωραίο πλασέ στην κίνηση, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μαρσέιγ. Ο 30χρονος έφτασε έτσι τα 10 γκολ σε 25 συμμετοχές με τη φανέλα των Μασσαλών, περνώντας μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο από την αμφισβήτηση, στην αποδοχή και την αποθέωση.

Το μόνο που κατάφερε η Λιλ ήταν να μειώσει στο 54’ με τον Μπενζιά για το 4-1, αλλά στο 68’ ο Οκάμπος έβαλε το κερασάκι, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1. Με τη νίκη, η Μαρσέιγ έπιασε την Λιόν στην 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο οι «λιονέ» υπερτερούν στην ισοβαθμία. Βέβαια, οι Μασσαλοί βρίσκονται πλέον στο κόλπο και για την 2η θέση, όντας στο -1 από την Μονακό με ένα παιχνίδι περισσότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.