Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωση Αλαφούζου: «Αποδεχόμαστε την πρόταση της Pan Asia»

Ανακοίνωση Αλαφούζου: «Αποδεχόμαστε την πρόταση της Pan Asia»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2018 18:19
Ο Γιάννης Αλαφούζος αποδέχθηκε τους όρους της Pan Asia και παραχωρεί με ένα ευρώ τις μετοχές του αρκεί το fund να βάλει 27 εκατ. ευρώ σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου!

Νέος μεγαλομέτοχος ενδέχεται να προκύψει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να αποδεχτεί την πρόταση του fund «Pan Asian Investments» υπό τον Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ.

Για να γυρίσει οριστικά σελίδα ο Παναθηναϊκός και να περάσει στα χέρια της Pan Asia θα πρέπει το fund να κάνει πράξη την προσφορά προς τον Γιάννη Αλαφούζο και να «εμφανίσει» τα 27 εκατομμύρια ευρώ σε ΑΜΚ που θα προκηρύξει η «πράσινη» ΠΑΕ. Μόλις αυτό συμβεί, ο Γιάννης Αλαφούζος με ένα ευρώ θα παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας.

Από το γραφείο του κ. Ιωάννη Αλαφούζου ανακοινώθηκαν τα εξής:


Ο κ. Αλαφούζος με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει με σοβαρότητα κάθε πρόταση η οποία θα μπορούσε να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες συζήτησε ενδελεχώς την πρόταση της Pan Asia Investments για αγορά της ομάδας. Σήμερα ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος με επιστολή του γνωστοποίησε στην Pan Asia Investments ότι κάνει δεκτή την πρότασή της.

Η επιστολή του κ. Αλαφούζου έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018.
Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους €27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16ης Απριλίου 2018.

Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Αλαφούζος»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.