Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν πλήρωσε ο Αλαφούζος κι οριστικά -3 ο Παναθηναϊκός λόγω Βέμερ

Δεν πλήρωσε ο Αλαφούζος κι οριστικά -3 ο Παναθηναϊκός λόγω Βέμερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2018 19:47
Ο Παναθηναϊκός δεν εξόφλησε τον Γενς Βέμερ και η αφαίρεση τριών βαθμών που του είχε επιβληθεί γίνεται οριστική.

Άσχημη εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, καθώς οριστικοποιήθηκε η αφαίρεση τριών βαθμών λόγω χρεών στον Γενς Βέμερ.

Οι «πράσινοι» είχαν προθεσμία πέντε ημερών για να εξοφλήσουν τον Γερμανό μπακ, στον οποίο οφείλονται 454.000 ευρώ, και να «γλιτώσουν» την ποινή. Ωστόσο, το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή , παρά μόνο να του καταβάλλει 50.000 ευρώ. Έτσι, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 10η θέση με 32 βαθμούς και χάνει κάθε ελπίδα για την κατάληψη της 5ης θέσης.

Πλέον στον σύλλογο καλούνται να πληρώσουν το ποσό σε πέντε ημέρες μετά το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο (22/4, 19:00), προκειμένου να μην τους αφαιρεθούν άλλοι τρεις βαθμοί. Να σημειωθεί πως αν η αποπληρωμή συμβεί, τότε θα επιστραφούν μόνο τρεις βαθμοί και όχι και οι έξι.
Αν δεν καταφέρει να εξοφλήσει το υπόλοιπο ποσό, τότε η διαδικασία θα επαναληφθεί μετά το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Αν πάλι οι αφαιρέσεις φτάσουν τις τρεις τότε ακολουθεί αυτόματα υποβιβασμός.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει καταθέσει αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση και περιμένει από την ΕΠΟ να ερμηνεύσει τον κανονισμό προκειμένου να μπορέσει να πάρουν πίσω τους βαθμούς από την στιγμή που πλήρωσαν την οφειλόμενη δόση (50.000 ευρώ), εκτιμώντας ότι είναι λάθος να απαιτείται το σύνολο του ποσού

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.