Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρδιόλα: «Τέλος η σεζόν για Αγκουέρο, ας ελπίσουμε να παίξει στο Μουντιάλ»

Γκουαρδιόλα: «Τέλος η σεζόν για Αγκουέρο, ας ελπίσουμε να παίξει στο Μουντιάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2018 18:02
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε ότι ο Σέρχιο Αγκουέρο θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι και πως είναι αμφίβολος για το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Δεν θα είναι 100% έτοιμος», δήλωσε ο γιατρός της Εθνικής Αργεντινής.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο λόγω της επιδείνωσης του τραυματισμού του στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και όπως επιβεβαίωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα παίξει ξανά με τη φανέλα της Σίτι τη φετινή σεζόν:

«Δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν. Θα μείνει εκτός για τέσσερις με πέντε εβδομάδες. Ας ελπίσουμε να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κυπέλλου», δήλωσε ο τεχνικός των «πολιτών».

Παρά τις δηλώσεις του Γκουαρδιόλα, ο γιατρός της Εθνικής Αργεντινής, Ομέρο Ντ'Αγκοστίνο δήλωσε απαισιόδοξος σχετικά με τη συμμετοχή του Αργεντινού επιθετικού στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας:

«Το γεγονός ότι ο παίκτης υποβάλλεται σε αρθροσκοπική επέμβαση 60 ημέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι σίγουρα ανησυχητικό. να προσπαθήσει, αλλά δεν νομίζω ότι θα φτάσει το 100% σε βαθμό ετοιμότητας».

Αντίθετα από τον Ντ'Αγκοστίνο, ο πατέρας του 29χρονου επιθετικού δήλωσε: «Μίλησα μαζί του και είναι καλά. Πραγματοποίησε την επέμβαση προκειμένου να είναι σε καλή φόρμα στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Έχει καλή διάθεση»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.